Pimpelwit staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer.

De naam Pimpelwit staat voor een interieur met een rustige basis met een twist. Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Ik ben Marieke van Proosdij en sinds 2009 werkzaam als interieur styliste onder de naam Pimpelwit.
Mijn klantenkring bestaat uit;
Particuliere klanten,
Zakelijke markt zoals kantoor- en projectinrichting,
Tijdschriften waar ik interieur producties voor maak.

Als interieur styliste ervaar ik het adviseren en begeleiden van de particulieren en zakelijke markt als een spannende uitdaging.
De woon- en werkomgeving spelen steeds meer een belangrijke rol. Je brengt hier veel tijd door. Het is belangrijk om de juiste sfeer neer te kunnen zetten waarin jij, je met je partner, je gezin of je werknemers je prettig in voelt. Goed kunnen bewegen en optimaal gebruiksvriendelijk voor de gebruikersgroep is hierin een belangrijk onderdeel.

Naast mijn werk als interieur adviseur heb ik jarenlange werkervaring als interieur styliste bij gerenommeerde tijdschriften als
>Ariadne at Home
>101 Woonideeën
>Buitenleven
>Libelle
>Decoreren Landelijke Stijl
>Stijlvol Wonen.

Ook op het gebied van kinderkamers heb ik veel ervaring en werk alweer een aantal jaar voor het tijdschrift Ouders van Nu waar ik iedere maand kinderkamer interieurs laat zien en d.i.y producties voor ontwikkel en uitwerk.

In 2009 ben ik een woonblog gestart pimpelwit styling blog. Hier schrijf ik geregeld blogs over interieur, styling en d.i.y en geef ik je een kijkje achter de schermen van een interieur styliste.

De laatste jaren is Pimpelwit ook te volgen via Instagram en Facebook.
Pinterest gebruik ik als inspiratie moodboard. Hier vind je veel interieurs waarvan ik denk dat deze interessant en out of the box zijn. De beelden zullen je inspireren in je keuze om ook eens anders naar je interieur te kijken met kleurgebruik, keuze van materialen en de aankleding van je huis.
Zie nl.linkedin.com/in/mariekevanproosdij/ voor meer achtergrond informatie en klanten.