Je leefomgeving heeft impact op jouw persoonlijk geluk.
Woon jij in een fijn huis?

Ik help, gezinnen, stellen, singles die vol in het leven staan. Passend bij de woonsituatie maak ik een interieurontwerp, met een goede balans en persoonlijke sfeer, voor een fijn thuis.

pimpelwit-interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-interieurarchitect
interieuradvies-interieurstyling-stylingadvies-interieurstylist

Twee verschillende stijlen samen in balans

Lopen jullie ieder weekend in woonwinkels rond opzoek naar dè bank? Zitten jullie avond aan avond het ene mooie na het andere nóg mooiere interieur te pinnen? In bed ook nog even al die populaire woonfeeds op Instagram scrollen? En natuurlijk zondagavond sharp 19.30 uur het programma VT Wonen.

Vraag jij je ook altijd af: ‘Hoe doen ze dat toch? Twee stijlen, van hem en haar, zo mooi bij elkaar brengen in hun interieur?

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek
Interieuradvies-interieurstyling-kleuradvies-woonkamer-woonkamerideeen-keuken-slaapkamerstyling
Interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-interieurontwerp-kleuradvies-woonkamer-wonen-keuken-slaapkamer
interieuradvies-Utrecht-interieurontwerp-interieurstyling-wonen-woonkamer

Wat houdt een
Interieurontwerp Compleet in

Om een goed interieur te ontwerpen, waarin jouw wensen en dromen tot leven komen, zijn een aantal ontwerpstappen nodig. Het ontwerpproces is verdeelt in 3 stappen. In deze stappen komen de volgende punten aan de orde

WOONWENSEN LIJST Tijdens een uitvoerig gesprek behandelen we woonwensen en stijlen. Dit wordt samengevat in een werkovereenkomst waarna het ontwerpen van start gaat.

MOODBOARD Met verschillende sfeerbeelden wordt de sfeer en stijl, die we voor ogen hebben voor jouw interieurontwerp, gevisualiseerd.

LAY-OUT Wat is de beste indeling voor jou en je gezin en hoe benutten we de ruimte optimaal. Het moet prettig voelen, functioneel met een goede routing.

KLEUR We kijken naar basiskleuren en accentkleuren.

MATERIALEN Welke materialen gaan we gebruiken voor bijvoorbeeld vloeren en muren.

LICHTPLAN Verlichting is een belangrijk onderdeel voor de sfeer in de woning. Hier besteden we ruim aandacht aan.

RAAMBEKLEDING We onderzoeken welke raambekleding mooi aansluit bij het ontwerp en de stijl van de woning.

MEUBELS Welke nieuwe meubels en accessoires passen mooi bij het ontwerp. Welke meubels blijven en welke mogen worden vervangen.

SHOPPINGLIJST Er kan een shoppinglijst worden opgesteld met de nieuwe meubels en accessoires. Het is ook mogelijk om de aankoop uit te besteden. Hoe heerlijk en het scheelt weer een berg aan tijd (denk aan al die ritjes naar de woonwinkels;)

3D TEKENINGEN Om een goed beeld te krijgen van het ontwerp in de bestaande of nieuwe ruimte maak ik 3D tekeningen. Zo stap je meteen je nieuwe huis binnen en komt het voor jullie tot leven.

*Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

Interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-interieurarchitect
Interieuradvies-interieurstyling-interieurarchitect-interieurstylist

Maatwerk

Een meubel op maat geeft een persoonlijke touch aan het interieur.
Je kunt hierbij denken aan het ontwerpen voor een opberg , inloop of wandkast, badkamer en keuken.

Laat hier een berichtje achter en ik neem contact met je op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Projectbegeleiding

Bij het traject van een verbouwing – en nieuwbouwprojecten komen vaak verschillende vragen om de hoek kijken. Denk aan keuzes maken voor vloeren, materialen, keuken e.d. Voordat we van start gaan spreken we een aantal uur projectbegeleiding af. Wanneer het ontwerp is overhandigd kun je zo aan de slag met de uitvoering hiervan.

Het is ook mogelijk om zaken uit handen te geven. Pimpelwit Interieur kan de organisatie gedeeltelijk of compleet voor je
verzorgen. Je kunt hierbij denken aan inkoop meubelen en accessoires (een tijdrovende klus), aanstellen en begeleiden vakmensen, logistiek, en natuurlijk de styling voor de puntjes op de i bij de afronding van het project, enz.

Wooninspiratie

Kijk voor inspiratie voorbeelden voor in het interieur hier. Je vindt hier veel ideeën en verschillende sferen voor

•  Woonkamer
•  Keuken
•  Verlichting
•  Kleur
•  Planten
•  Kinderkamers

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis? Neem contact op via het contactformulier of bel 06 55 38 56 50. Ik denk graag met je mee!

Gerealiseerde projecten

“Met de beschikbare kennis en kunde van Marieke durfde ik te beginnen aan de complete renovatie van een huis uit 1910. Ik ben erg tevreden over de betrokkenheid en kundigheid van Marieke en kan deze van harte aanbevelen”.

Herman SinnemaInterieurontwerp en projectbegeleiding verbouwing