101 woonideeen (2)

Zelfs ook voor mij gek om ons huis ineens pagina groot te zien in een blad…Wel leuk hoor! We hebben daar een hele fijne tijd gehad. Antwoord op sommige vragen…nee we wonen daar niet meer 😉 We hebben het stadse verruilt voor de landelijke omgeving van Utrecht
Nog even doorklussen en wellicht gaan we hier ook nog eens een binnenkijker fotograferen.

FOTOGRAFIE: ANOUK DE KLEERMAEKER

10 antwoorden
  1. Ingrid zegt:

    ha Marieke, ik zag je huis al in de 101, ik vind het er geweldig uitzien, fris en licht, ik heb bijna spijt dat ik een donkere houten vloer heb in plaats van een witte als ik dit zo zie..ben benieuwd naar je nieuwe huis…

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *