Pimpelwit-interieurontwerp-kerst-styling-sterren-stars

Stars everywhere

In de reeks van kerst styling inspiratie hierbij de laatste styling inspiratie blog voor de feestdagen. En wel voor oudejaarsavond. Vroeger ging ik altijd op stap. Maar tegenwoordig ben ik thuis of bij vrienden. Het blijft een bijzondere avond. Er hangt een feestelijke spanning in de lucht. Het is toch een mooi gebruik om het jaar met aandacht af te sluiten en een nieuw jaar te verwelkomen. Voor deze avond dus ook een mooie styling in huis. Stars, stars everywhere! Is mijn thema dit jaar. Dat is zo feestelijk en een klein beetje kerstaf alweer.  We gaan twinkelend het nieuwe jaar in!

Boven de eettafel hangen verschillende sterren. Hier toch ook weer een beetje voor kleur gekozen, dat vinden de kinderen natuurlijk het leukste. Maar allemaal witte sterren is ook heel stijlvol en feestelijk.

Ik heb iets met takken. Sleep na iedere boswandeling weer een verzameling mee naar huis. Of wanneer ik bomen moet knotten in de tuin, zitten er altijd wel een paar bijzondere exemplaren bij die ik dan toch maar weer even in de schuur zet…voor je weet maar nooit waar ik ze weer voor kan gebruiken. Ik heb deze gedeeltelijk wit geverfd (gewoon met witte latex). De slinger is gemaakt van sterren die ik uit wit vilt heb geknipt. Met de naaimachine heb ik ze aan elkaar gemaakt.

Ken je ze nog, van die mooi gehaakte onderzetters van oma? Ik heb ze hier als ornament in de tak gehangen.

Sterren van retro behangpapier. Je kunt dit van allerlei soorten papier maken met een leuk dessin. Ik heb de sterren uitgenipt, een beetje stoffen vulling tussen de 2 kanten gedaan, zodat ze bollig worden en vastgemaakt onder de naaimachine. Wist je dat je echt alles onder die naaimachine door kunt halen? Zo ook dus papier. Heel leuk zo’n extra toevoeging van een stiksel.

Ik wens je alvast een heel gezellig uiteinde, tot volgend jaar! 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *