binnenkijken in ons nieuwe huis

Verhuizen is niet alleen stress maar betekend ook ongekende mogelijkheden voor nieuwe stylen in je interieur. Hoe gehecht ik ook was aan de sfeer in het vorige huis in Amsterdam (zie de post ‘mijn woonstijl’). In het nieuwe huis stonden al die meubeltjes en leuke spullen helemaal niet. Nadat we eerst de muren strak hebben laten stuuken, er zat van dat jaren ’80 structuur stuuk op….brrrr….durf ik nu geen spijker meer in de muur te slaan! De aankleding met leuke schilderijtjes moet nog even op zich laten wachten.
Ik ben begonnen met de basis wit te verfen, maar je ziet het, binnen een paar weken sluipen de kleuren en printjes er alweer in.
Eindelijk een huis waar ik een vaas op de grond kan zetten met Magnolia takken. Nu nog een mooie grote vaas ergens op de kop tikken, leuk project voor het voorjaar wanneer de rommelmarkten weer beginnen.
Ik was ook erg blij met al die vondsten van de straten in Amsterdam en de vlooienmarkt. Het huis was zo netjes en strak dat het echt tegenwicht nodig had door middel van de karakteristieke uitstraling van oude meubels en vintage textielen.
Al met al zitten we er al best gezellig bij, maar de finishing touch laat nog even op zich wachten. Ieder moment krijg ik weer nieuwe ideeen voor leuke doe-het-zelf-maak projecten. Binnenkort meer hierover.
Styling tip: Laat je interieur tot stand komen en geef het de tijd om te groeien. Het lijkt soms ideaal om een kant en klaar interieur aan te schaffen, maar juist die persoonlijke details geven je huis dat speciale karakter en bijzondere uitstraling. Loop af en toe bij de plaatselijke kringloopwinkel naar binnen en bezoek eens een vlooienmarkt. Je komt er de leukste dingen tegen. Daarnaast kun je naar eigen budget mooie, waardevolle items aanschaffen. Bijvoorbeeld een bijzondere design stoel of lamp. Ben niet bang om te experimenteren. Je zult merken door het combineren van verschillende stijlen verrassende resultaten ontstaan in je interieur.


STYLING EN FOTOGRAFIE: Marieke van proosdij (PIMPELWIT)
4 antwoorden
  1. bellavien zegt:

    Hallo,<br /><br />Kom via, via hier en geloof niet dat ik al bij je op bezoek ben geweest! Verhuizen:nieuwe mogelijkheden… voor mij noooit stress.<br /><br />Groetjes van een andere stylist 😉

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *