buitenkleed-interieurstyling-utrecht

Sfeervolle tuin? Afstylen met een buitenkleed!

Wat is het weer genieten van die mooie zomerse dagen, toch?! We hebben er inmiddels alweer heel wat gehad en de zomer, moet voor mijn gevoel, nog beginnen. Mooi weer betekend ook automatisch aan de slag in de tuin. Ik moest flink wat schoonmaken en snoeien en onkruid verwijderen.

buitenkleed Volero
Toen kwam het leuke werk, de aankleding van de tuin. Ik heb de luxe dat ik meerdere zitjes in de tuin heb en vind het leuk om dat een beetje sfeervol te stylen. Dat vind ik altijd zo’n gezellig gezicht als ik de tuin inloop.

Een kleed is een verbindende factor

Tegenwoordig heb je allerlei soorten buitenkleden en daar had ik ook wel interesse in. Ik heb zitten twijfelen, ga ik eentje halen bij de bouwmarkt of ga ik voor een duurzamer kleed. Dat laatste is het geworden. Mijn ervaring met plastic kleden is toch niet zo fantastisch. Na een paar maanden gaan ze al slijtage tonen en laat het plastic los en rafelen. Dan is het bijna goedkoop is duurkoop, omdat je steeds weer een nieuw kleed moet aanschaffen. Deze keer wilde ik het anders doen.

buitenkleed-interieurstyling

buitenkleed Volero

Ik ben uitgekomen bij dit kleed. Het is een binnen en buitenkleed. Ik vond het ook leuk om er een soort Bohemian sfeertje mee te creëren en heb daarom gekozen voor een buitenkleed met print. Ik ben er echt blij mee. Het kleed is van Volero en heet Twin barok. Ik heb een flink formaat maar ze komen in allerlei maten, dus ook leuk voor op je balkon.

buitenkleed-interieurstyling-utrecht

buitenkleed Volero

 

Een buitenkleed maakt echt een leuk sfeertje in je tuin. Net zoals binnen een kleed een verbindende factor is van de bank, bijzettafels en fauteuil. Zo werkt dat ook in de tuin. Nu is mijn zitje achterin de tuin een echte blikvanger geworden.buitenkleed Volero

 

buitenkleed Volero

 

Terwijl ik dit schrijf verheug ik me nu al op dat glaasje wijn in de tuin vanavond 😉

 

Dit artikel is stand gekomen in samenwerking met Volero

 

 

4 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *