D.I.Y project .3.

Ik vertelde al over mijn opruim woede na de kerst. Boom eruit en fris en licht erin. In de voorbeelden een paar overblijfselen van de kerst (de takken) in combinatie met nieuwe frissigheid.
D.I.Y.project .3. is eigenlijk een heel simpel idee met groots resultaat. Duik je schuur in en gebruik de restjes verf die je nog hebt staan (?). Verzamel een paar vazen met verschillende vormen en hoogten. Ik bewaar altijd alles vandaar keuze genoeg. Ik heb hier latex gebruikt om de vazen mee te verven, in een paar zachte oude pastel tinten. Wanneer ik deze kleur dan weer zat ben is het makkelijk te verwijderen.
1 klein accent in fluor maakt het geheel weer spannend.
3 antwoorden
  1. Anneke zegt:

    Hoi!<br /><br />Ik heb een vraagje. Jouw geschilderd vaasje vind ik prachtig! <br />Graag wil ik dat doen om mijn trouwfeest te decoreren om toch wat betaalbaar te houden.<br /><br />Maar blijft latex verf op het glas zitten? Of gaat het afbrokkelen? Welke verf heb je hiervoor exact gebruikt?<br /><br />Verfwinkels raden me keer op keer echte dekkende glasverf aan, maar dat is zooooooo DUUR!<br /

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *