Design in je interieur

 

Inspiratie opdoen voor design in je interieur

Om goed op de hoogte te blijven over de laatste woontrends bezoek ik veel woonevents. Onlangs was ik bij het event Design District op bezoek. We werden dit jaar verwelkomt in de Van Nelle fabriek. Wat een indrukwekkend gebouw is dat toch. Wanneer ik daar rondloop bekruipt mij iedere keer het Wow-factor gevoel. Het is ook, wat mij betreft, een van de betere event lokaties. Ik vind het fijn om design in goed daglicht te kunnen bekijken en niet alleen in een donkere omgeving met hard kunstlicht. Deze keer kon ik mijn hart weer ophalen met sfeervolle presentaties van vele designmerken.
designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-studiohenk

 

Waarom kiezen voor design in je interieur?

Design is een bijzonder ontwerp waar goed over is nagedacht. Er gaat een heel proces aan vooraf. Er worden hoogwaardige en vaak duurzame materialen gebruikt en het eindresultaat zit goed in elkaar. Waarom kiezen voor design in je interieur? Het is een sierraad voor in huis!
Op de voorgrond zie je Studio H&K. Ik ben fan van de Butterfly tafel met bijpassende bank en op maat kussen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het past in vele interieurs.

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-bensen

 

Grijzen, groenen en poederroze kleuren blijven nog steeds veel zichtbaar in meubels en accessoires.

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-fest

 

Het designmerk Fest, voor mij toch wel bekend om zijn stoere banken en dito styling, was op chique gegaan. Leuk om te zien wat kleur en styling kan doen in een ruimte. Je hier duidelijk dat de omgeving bepalend is voor de uitstraling van het meubel. Let op! Er is nu een actie van 10% korting op verschillende banken! Bestel en wie weet heb jij straks ook design in je interieur!

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-menu

 

Mooi, verstild en clean in het midden van veel kleur, viel deze presentatie wel op.

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-badkamer-sanitair

 

Het was erg druk en ik moest regelmatig vragen of men even een stap opzij wilde zetten voor de pers ;). De map op de wastafel kan het plaatje niet storen, Wow wat mooi!designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-nieuwewerken

 

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-palau

 

Opvallend vond ik de vele vormen voor het ‘nieuwe’ werken. Verschillende werkplekken, vergaderhuisjes en call cabines. Een mooie ontwikkeling dat er meer nagedacht wordt over sfeer, geluid en omgeving op werkgebied.

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-hutten

 

Stoelen in alle soorten, maten, kleuren en materialen. De sixties stijl is goed zichtbaar in de designs.

designdistrict 2017-Design in je interieur-pimpelwit-interieur-designevent-vannelle-dum

 

Opvallend was dat er veel aandacht wordt besteed aan vorm en comfort. Materialen zijn niet altijd wat het op het eerste oog doet vermoeden. Er is een mooie ontwikkeling in het verbreden van mogelijkheden en samenwerkingen tussen materiaal leveranciers en ontwerpers. Het ambacht is meer zichtbaar.
Het was weer een inspirerende dag bij Design District. Ik werd er blij van!

 

Wil jij ook eenheid en balans in je interieur?

Door design in je interieur te mixen met verschillende stijlen creëer je thuis een sfeervolle omgeving. Ik kan jou helpen met eenheid, sfeer en balans te brengen in je interieur. Kijk voor de werkwijze even HIER en bel 06 55385650 voor een afspraak. Je kunt je wensen ook mailen naar info@pimpelwit.nl

Hartelijke groet, Marieke

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *