Ik heb een verslaving…social media!

Ik geef het toe ik heb een verslaving…social media! Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Nog even alle accounts kijken. Deels inspiratie, deels nieuwsgierigheid, deels uptodate blijven van alle ontwikkelingen in interieurland. Zelf heb ik ook meerdere accounts bij meerdere social media kanalen. Even opbiechten…;)
Ik heb 2 Facebook pagina’s. Één prive en één over mijn werk. Twitter…die begrijp ik eigenlijk niet zo goed. Wat doe je daarmee? Sommige mensen tweeten zoveel dat is niet meer bij te houden en ik ben ook niet zo nieuwsgierig van ieders wel en wee van alle momenten op een dag. Linkedin, dat is voornamelijk voor werk en contacten met bedrijven en je ziet hier al mijn werkzaamheden in portfolio vorm. Pinterest, dit gebruik ik als mijn persoonlijke moodboard waar ik op verschillende interieurthema’s beelden verzamel. Bijvoorbeeld in de thema’s kleur, styling, planten, slaapkamer, keuken enz. En natuurlijk Instagram, mijn favoriete kanaal. Wauw wat heerlijk! Ik ben heel visueel ingesteld daarom vind ik het zo fijn om daar allemaal mooie plaatjes te kijken. Ik volg voornamelijk interieur accounts en doe er ook veel leuke ideeën en inspiratie op. Zelf post ik regelmatig inspiratiebeeld en hier en daar een kijkje in mijn leven. Bijvoorbeeld wanneer ik met mijn kindjes op stap ben of mooie momentjes met ze beleef. Maar voornamelijk interieur. Beeld dat ik zie op evenementen, in winkels en conceptstores en veel beeld van mijn huis. Ik verander regelmatig een hoekje, ga weer met de verfkwast aan de slag of gooi het hele interieur om. En dat deel ik allemaal op mijn Instagram pagina…Hieronder een greep uit mijn social media account Instagram.

Pimpelwit social media.2

 

Een mix van interieurbeelden uit mijn huis en beeld van interieurevenementen die ik o.a voor ShowHome mag bezoeken.

Pimpelwit social media.1

 

Ik laat ook vaak beeld zien wanneer ik voor een interieur productie op pad ben. Bijvoorbeeld linksboven is een productie voor sfeerbeelden voor een watersportcamping in Heeg (Friesland). Rechtsonder een beeld van restaurant Le Jardin in Utrecht waar ik met mijn vriendinnen heerlijk heb gegeten in een prachtig gestyled decor van planten en kassen.

Pimpelwit social media.3

 

Nog meer interieurbeeld ter inspiratie uit mijn huis.

Vind je het leuk om ook bijna dagelijks fijn inspiratiebeeld te ontvangen via een social media kanaal? Volg Pimpelwit op Instagram en facebook. In de rechter kolom kun je makkelijk het kanaal in. En heb jij nou een waanzinnig Instagram account die ik misschien nog niet ken, laat het me weten! Ik ontdek graag weer nieuwe inspirerende accounts.
Veel interieurinspiratie plezier!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *