Inspiratie tour Art Rotterdam

Inspiratie tour Art Rotterdam.
Afgelopen weekend was het weer Art Rotterdam weekend. En owh wat heb ik genoten! Van kunst, objecten, kleur, dessins you name it you can find it. Vanuit mijn werk als interieurontwerper bezoek ik regelmatig woonfaires om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Daarnaast probeer ik ook een open view te houden door exposities, musea, steden trips en van alles wat te bezoeken. Het is natuurlijk belangrijk om op de hoogte te zijn van de skandinavische woonstijl tot de industriele woonstijl. Maar om niet in copy paste ontwerpen te vervallen ontwikkel ik graag mijn eigen signatuur. Dus óp naar Rotterdam voor mijn jaarlijke inspiratie trip. (Lees het verslag van vorig jaar hier…) Wat een heerlijke stad is dit by the way. Zo stads en groots en werelds door de sfeer en hoge gebouwen. Daar past het internationale Art Rotterdam evenement fantastisch in. In de Van Nelle fabriek is voornamelijk kunst in de breedste zin van het woord te bekijken en in de SS Rotterdam, het voormalige cruiseschip, heeft Object Rotterdam zijn lokatie. Dit jaar waren er 150 designers vertegenwoordig op het schip. Van bekende namen als Floris Hoovers tot bijzondere nieuwkomers. Een leuke mix aan meubels en accessoires die in een bijzonder decor zijn tentoongesteld. Leuk detail, de ontwerpers zijn alle dagen ook aanwezig.

Mijn focus lag vooral op kleur en kleurencombinaties, meubels, accessoires en dessins.

Veel verlichting dit jaar bij Object.

3D kunst aan de muur met een grafische touch. Ik werd meteen getrokken naar deze objecten door de kleur en vorm en materiaal. Ik houd wel van een bijzonder detail in het interieur doormiddel van een object of kleur toe te voegen. En…stiekem een selfie genomen :))

Je kunt enorm veel inspiratie halen uit verschillende kunstvormen. Door je blikveld te verruimen en open te staan voor niet hedendaags beeld ontwikkel je je eigen stijl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *