We investeren in onze vrije tijd, in ons gezin en vriendenkring. Investeer óók in jóuw persoonlijke ontwikkeling en ambitie!

interieurstyling cursus

.
Je woont met je gezin, alleen of met een partner. Je hebt een fijne baan en zekerheid, maar…het kriebelt…
Je ziet veel mooie interieurs voorbijkomen op instagram. Misschien heb je zelf wel een booming insta account en word je steeds vaker gevraagd om ook eens interieuradvies bij vrienden te geven of bij instagram contacten.

Já leuk! denk jij, maar…weer een maar…
Want tja, hoe werkt dat eigenlijk een interieurontwerp maken, interieuradvies geven bij iemand anders thuis is toch heel anders dan het bij jezelf mooi maken. Dat gaat allemaal op gevoel. Maar hoe doe je dat bij een ander?

Tijdens de Pimpelwit interieurstyling cursus ga ik jou helpen al jouw ambities en ideeën om te zetten in een goedlopend interieuradvies. Aan het eind van de cursus weet jij;

• hoe je een advies moet aanpakken
• hoe je een interieur bij een ander mooi in balans kan brengen
• hoe je een interieurontwerp stap voor stap kan ontwerpen

.

Interieurontwerp

Ik neem je mee in het hele proces. Van het helder maken van woonwensen tot een praktisch en haalbaar ontwerp voor een interieur. Laten we samen aan de slag gaan! In vier dagdelen leer je in duidelijke stappen hoe je een interieurontwerp maakt. We gaan oefenen op een woonruimte, dit kan je eigen woonkamer zijn of bijvoorbeeld bij de buren of familie.

Interieurstyling cursus

Weet jij hoe je een huis warmte, gezelligheid, rust en geborgenheid kan geven?
Of hoe je met kleur gezelligheid, persoonlijkheid of eenheid kan brengen in een huis?

Schrijf je in

Blijf niet denken en dromen maar ga nu aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities!

Wat gaan we allemaal doen?

Aan de hand van een stukje theorie per onderwerp maak je praktijkoefeningen om te voelen en ervaren wat er allemaal bij komt kijken om een goed onderbouwd interieurontwerp te maken. We kijken naar;

•  Verschillende stijlen in het interieur;
•  moodboard maken als basis van je ontwerp;
•  plattegrond schetsen, de optimale indeling voor een ruimte en de routing;
•  kleur in de ruimte, hoe kies je kleur, wat kun je allemaal met kleur;
•  meubels en accessoires;
•  verlichting en lichtplan;
•  styling.

In de Pimpelwit interieurstyling cursus leer je je omgeving analyseren en je leert presenteren. Iedere week krijg je huiswerk mee om thuis aan te werken voor de volgende les. Aan het eind van de cursus heb je de basiskennis om dit zelf in praktijk te gaan brengen en je gaat naar huis met veel inspiratie, kennis en het interieurontwerp waar je aan gewerkt hebt.

Data:              4, 11, 18, 25 september 2018
Tijd:                19.00 – 21.30 uur
Locatie:          Utrecht
Kosten:          € 347,00

De cursusgroep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven.

Schrijf je in

Zie hier het beeldverslag van de cursus. Of lees meer over mijn jarenlange ervaring in dit vak, zowel voor particulier en bedrijven als voor diverse woonbladen.

Positief effect

Mijn drijfveer als interieurstylist is mijn passie voor sfeer en omgeving en het sterke besef dat je woonomgeving een schakel is in je persoonlijke geluk. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je thuis je rust en ontspanning vindt, dit een positief effect heeft op je dagelijks leven. Er is niets mooiers dan mensen dit thuis geluk te geven.

Wat andere cursisten vonden:

“Marieke deed het echt super! Ze is heel enthousiast en creatief. Knap hoe ze iedereen nieuwe inzichten gaf. Lekker oplossingsgericht! De groepsgrootte vond ik heel fijn; groot genoeg om van elkaar te leren, maar zeker ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht.”

“De cursus is een hele goede verkenning van wat een interieur ontwerper doet. Er werd goed ingespeeld op de doelen / wensen die iedereen bij de start gaf. Marieke heeft echt superveel ervaring, heel interessant om te horen hoe de werkvelden van elkaar verschillen.”

“Je hebt de cursus op een superleuke manier gegeven, Marieke. Je bent heel duidelijk in je manier van communiceren en weet goed waar je het over hebt. En je zit boordevol leuke inspirerende ideeën.”

Schrijf je in