IXXI in huis bij Pimpelwit

Een tijdje geleden werd ik gevraagd of ik het leuk zou vinden om een blog te schrijven over ixxi. Ik mocht een beeld naar eigen keuze gebruiken of eentje uit zoeken uit de enorme ixxi beeldbank. Leuk! Ik had wel zin in zo’n groot bloemen tafereel uit het Rijksmuseum. Maar de man in huis zag dat helemaal niet zitten;) In de zomer heb ik met vriendin/collega Brechtje Troost een interieur productie gemaakt van onze caravan. We hebben daar 2 foto’s uit gekozen. Fotograaf Jantien de Bood had een paar fantastische beelden gemaakt die we hebben samengevoegd tot 1 groot beeld en hangt nu boven de eettafel.

Ik ben laaiend enthousiast over dit systeem! Super makkelijk in elkaar te zetten en je kunt het met een paar plakkertjes aan de muur bevestigen. Niks geen spijkers of schroeven in je muur. Wat de prijs betreft ook heel acceptabel, daardoor kun je nog eens wisselen. Ik ben persoonlijk wel van de regelmatige veranderingen in mijn interieur en daar hoort ook de muur aankleding bij! 😉

VLNR Pimpelwit vazen, Esther Derkx kopjes, schotels, suikerpotje en mijn dochtertje die druk was met het bestuderen van de ixxi brochure.

VLNR De 2 dozen met alle toebehoren zijn binnen. Stap 1 alle vierkantjes uitleggen en aan elkaar bevestigen met de ixxi’s. Detail van bevestiging.

Kijk snel bij ixxi voor de vele mogelijkheden voor bij jou thuis! Ik ben heel benieuwd naar jouw blow up, laat je het aan me zien?

FOTOGRAFIE EN STYLING : MARIEKE VAN PROOSDIJ

8 antwoorden
  1. Stephanie Koster zegt:

    wat een onwijs leuke en inspirerende blog heb je! wat jammer dat ik je niet al eerder volgde… doe ik dus nu wel. Ben zo blij dat ik via Instagram nog meer moois tegen kom. De IXXI is prachtig, geweldige foto. Ben overigens verliefd op je mint groene vaasje en schaaltje. Waar te koop?<br /><br />groetjes,<br /><br />Stephanie – Coosje

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *