pimpelwit-interieurontwerp-kerst-styling-diy-

Kerst styling inspiratie (1)

Jeey, de Sint is het land uit en we kunnen los met de kerst styling! Wat ga jij dit jaar doen? Wit of goud of gekleurd? Een boom, groot of klein. Of alleen takken in een vaas? Sinds ik kinderen heb, heb ik de stylvolle styling een beetje opzij moeten zetten. Dus hier wordt het weer een kleurrijke gezelligheid met veel kinder kerstknutsels en gekleurde lampjes. Nou ja, voor die paar weken is het prima. Het is dan extra fijn om erna het huis weer om te toveren in stylvolle rust 🙂 De komende weken krijg je van mij op woensdag kleurrijke kerst styling inspiratie met leuke ideetjes om ook zelf uit te voeren (met het gezin)

Ik maak altijd veel kleine tafereeltjes zodat er overal een leuke kerstsfeer is. Boven de kast heb ik verschillende houten gekleurde borden opgehangen. Bijna alles wat je ziet heb ik verzameld bij de kringloop (meerdere). Het is een complete mix and match van stijlen en kleuren. Maar je ziet hoe leuk dat samen gaat.

De boom wordt altijd een beetje bijgenipt in een mooie vorm. Je kunt de takken die over zijn leuk hergebruiken.

De hertenhoofdjes maken het geheel helemaal af.

Denk jij nu ‘ja maar waar haal ik dat nou allemaal vandaan?’ Mijn tip: plan een dagje (met een vriendin) kringlopen bezoeken. Vooral een verzameling van iets maakt het leuk. Dus veel borden van hetzelfde. Je kan natuurlijk ook gebloemde ceramieke borden gebruiken. Meerdere retro bloempotten, verschillende geweien enz. En je kunt dit in allerlei stijlen doen.
Veel plezier en tot volgende week met deel (2) van kerst styling inspiratie!

Wil je geen inspiratie blog missen schrijf je even in en je krijgt automatisch een melding in je mailbox.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *