Persoonlijke styling in je interieur – lijsten aan de muur

Persoonlijke styling in je interieur, ja graag! Maar hoe doe je dat nou bijvoorbeeld met al die vakantie foto’s of de foto’s van de kinderen of de verzameling mooie ceramische borden? Ik had het in de vorige blog al een beetje verteld…keuzes maken en groeperen! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van deze keuzes in het interieur en een aantal sfeervolle oplossingen om de lijsten op te ‘hangen’.Pimpelwit styling wonen interieur stylingtip 5

Pimpelwit styling wonen interieur stylingtip 6

Pimpelwit styling wonen interieur stylingtip 3

Pimpelwit styling wonen interieur stylingtip 4Beeld via Pinterest
Beeld nummer 3 C-More interieuradviesblog | Iris Havekes 

 

Word je enorm geïnspireerd maar lukt het eigenlijk niet om je huis persoonlijk te maken? Ik kan je daarbij helpen. Met jarenlange werkervaring als interieur styliste voor verschillende woonbladen maak ik ook interieurontwerpen en geef interieuradvies bij particulieren en bedrijven. Stuur vrijblijvend een mail of bel voor de mogelijkheden.

3 antwoorden
 1. Nina de Ruiter zegt:

  Mooie inspiratie! Alleen vind ik het zelf zo moeilijk om het niet te druk te laten worden. Ik heb nu zelf een collage gemaakt van allemaal foto’s in verschillende lijsten in mijn keuken, maar het is me nog niet naar het zin. Waarschijnlijk moet ik voor grotere lijsten gaan en misschien de foto’s allemaal in een kleur (zwart/wit o.i.d.), wat denk jij?

  Beantwoorden
  • marieke
   marieke zegt:

   Hallo Nina , dank je voor je compliment! Er is natuurlijk veel mogelijk. Om de situatie goed in te schatten en je daarmee verder te helpen zouden we een afspraak kunnen maken voor een huisbezoek. Neem even contact op via het het contact formulier of telefoon, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Groeten Marieke

   Beantwoorden
   • Nina de Ruiter zegt:

    Bedankt voor je super snelle reactie! Ik zal je van het weekend even een mailtje doen, dan kan ik meteen even foto’s maken van de situatie en die meesturen (krijg je een beetje meer een idee).

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *