Sfeervol op de camping

 

Jouw vakantie stek ook sfeervol?

Hoe ga jij op vakantie? In een hotel of camperen? Voor dat laatste vind ik het altijd belangrijk dat het ook sfeervol op de camping kan. Hoe ik dat doe? Al sinds kinds af aan heb ik me hier heel bedreven in gemaakt;) Er gingen altijd tassen vol mee op vakantie met gezellige deco om mijn verblijf mee op te leuken en te personaliseren. Of we nu met de caravan of het vliegtuig gingen, ik nam altijd van alles mee en… dat doe ik nog steeds!

glamping-styling-caravanity-sfeervol op de camping-pimpelwit-pimpelwit styling-showhome-buitenslingers

 

Mijn buitengeluk

Zoals je waarschijnlijk weet ben ik in het bezit van een stacaravan. En nee, niet op Bakkum…waar ik de hele zomer op mijn cowboylaarzen en Petit Louis jurkjes met mn haren leuk en makeup op, in de ochtend mijn caravan uit durf te komen…;)) Maar gewoon op een kleine camping, aan de kust achter de duinen. Zonder veel toeters en bellen, en ik vind het zó héérlijk daar! Door de rust krijg ik ruimte voor creativiteit. Dat uit zich in de aankleding van mijn buitenverblijf. Ik noem het ook wel ‘mijn buitengeluk’. Zo’n stacaravan is maar een oersaai ding en daar moest natuurlijk wel wat aan gebeuren. We heben de hele hut opgeknapt en ook aan buiten is aandacht besteed.
Op de eerste afbeelding zie je een slinger. Deze heb ik gemaakt van stroken stof. Gewoon een oud laken gebruikt en stukken gescheurd. Heerlijk om te doen en super leuk resultaat!

glamping-styling-caravanity-sfeervol op de camping-pimpelwit-pimpelwit styling-showhome-kaarsenstandaard

 

DIY kandelaar

Op de tafel in de natuur is het bijna geen doen om een kandelaar neer te zetten, maar kaarsen horen wel helemaal bij die zwoele zomeravonden. Ik had nog wat restmateriaal over van de betimmering van de binnenkant van de caravan en heb dit gebruikt als kaarsenstandaard.

glamping-styling-caravanity-sfeervol op de camping-pimpelwit-pimpelwit styling-showhome-was drogendrogmolen

 

De ouderwetse droogmolen in een nieuw jasje

Zo heerlijk om je was buiten te drogen te hangen. Ik heb de droogmolen een nieuw jasje gegegeven. Een tak gezocht in het bos en met ijzerdraad deze in een kruis aan elkaar gemaakt. Aan de uiteinden van de takken een lus van ijzerdraad zodat ik daar de droogdoeken in kan ophangen. Mijn was zag er nog nooit zo leuk uit!

Het zijn allemaal simpele ideeën maar het maakt de omgeving zo’n stuk leuker. Een beetje zorg, aandacht en knustelen 😉 en jij zit straks ook sfeervol op de camping! Zie ook mijn andere blog met leuke ideeën voor op de camping

 

 

Fotografie : Jantien de Bood
Styling en productie : Brechtje Troost en Marieke van Proosdij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *