Slaapkamer styling * 1

Slaapkamer styling, dat lijkt soms wel een vergeten onderwerp. We brengen in verhouding best veel tijd door op de slaapkamer, daarom belangrijk ook aan deze ruimte aandacht te besteden. Toch heerlijk om wakker te worden in een fijne ruimte met jouw persoonlijke sfeer?! Dit is de eerste blog van een serie van 5 met inspiratie voor verschillende stijlen voor de slaapkamer. Wil je geen blog missen? Schrijf je in met je email adres en krijg automatisch nieuwe blogs in je mailbox.

slaapkamer pimpelwitstyling.1

slaapkamer pimpelwitstyling.2

slaapkamer styling pimpelwit styling .4Slaapkamer stylingtip: Jullie zijn vast al bekend met de Pimpelwit hashtag op instagram #mooiehoekjesinhuismaken? Zo niet dan nodig ik je uit om al je mooie hoekjes met deze hashtag met elkaar te delen. Leuk om elkaar te inspireren! Op deze afbeeldingen laat ik je mijn mooie hoekjes in mijn slaapkamer zien. Ik ben een verzamelaar en wanneer ik deze leuke handgeborduurde schilderijtjes zie dan neem ik ze mee. Zo had ik al een tijdje een doos vol staan die vroegen om een mooie plek in huis. Bij mij is dat de slaapkamer geworden. Wil jij ook je slaapkamer wat persoonlijker maken?  Zoek een plek uit in je slaapkamer om hier een aantal lijstjes op te hangen. Dat kunnen foto’s, schilderijtjes, illustraties zijn. Afbeeldingen waar jij blij van wordt. Groepeer dit op één plek. Leuk om het hoekje om te gaan met een lijstje. Zo creëer je echt een mooi hoekje in je slaapkamer om heerlijk bij wakker te worden.

 

BEELD EN STYLING : PIMPELWIT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *