Verbouwen of verhuizen

 

Hoe kies jij jouw sfeer in huis?

Verbouwen of verhuizen was bij ons thuis de grote vraag. Weet je nog, een paar maanden geleden heb ik een moodboard gemaakt voor mijn interieur (zie hier) Ik wilde alles anders en zocht naar de juiste sfeer die bij mij en mijn gezin past. Hoewel ik de sfeer in het moodboard heel mooi vond bleek het toch niet wat ik wilde. Door al deze bedenkingen dacht ik, misschien moet ik verhuizen? Nieuw huis, nieuwe omgeving. Maar dit huis en deze plek vind ik zo fijn daar wilde ik nog geen afscheid van nemen. Het is verbouwen geworden…

verbouwen of verhuizen-pimpelwit-interieurontwerp-keuken-woonkamer-trap-Flexa-FlexaNL-LetsColour-styling-ShowHome

 

Combinatie stoer en vrouwelijk

In het nieuwe ontwerp ben ik opzoek gegaan naar een combinatie van stoer en vrouwelijk. Deze sfeer past het beste bij mij. Door het mixen van verschillende stijlen wordt een interieur ook spannend. De basis is licht. In het kleurenpallet gebruik ik een verrassende mix aan kleuren die terugkomen in accenten. Bij de kleuren collectie van Flexa heb ik een paar hele mooie kleuren gevonden die goed passen bij de sfeer die ik neer ga zetten in mijn huis. Hier alvast een sneak preview van de verbouwing. Een betonmuur gecombineerd met een zacht roze deur. Het plakrandje zit er nog op 😉

verbouwen of verhuizen-pimpelwit-interieurontwerp-keuken-woonkamer-trap-Flexa-FlexaNL-LetsColour-styling-ShowHome-.

 

Frisse kleuren

De basis in huis is wit. Wit laat kleuren extra goed uitkomen. Ik heb gekozen om een aantal onderdelen in huis een kleur te geven. Je zag hierboven al een voorbeeld van de deur en ook de trap heb ik flink aangepakt. Daar zag ik wel tegenop hoor. Verven vind ik leuk maar schuren, afplakken enz…arghh… Maar ik moet eerlijk zijn, het viel me reuze mee. En, ook fijn, verf op waterbasis droogt heel snel! Dus eerst krabben, toen schuren, in de grondverf en toen kon ik beginnen met het aflakken. Ik heb gekozen voor Ocean Breeze van Flexa en deze kleur heeft zeer goed uitgepakt. Het is een vergrijsde blauw/groen. Het geeft me nu al een vakantiehuis gevoel! Hoe heerlijk is dat.

verbouwen of verhuizen-pimpelwit-interieurontwerp-keuken-woonkamer-trap-Flexa-FlexaNL-LetsColour-styling-ShowHome-

 

Verbouwen is zo gek nog nog niet

Vele creatieve ideeën opstaan er in het proces. Hoe vind je mijn nieuwe kapstok? Bedacht en uitgevoerd door mijn vriend. Heb jij dat ook? Het blijft altijd een beetje stoeien met waar laat je je jassen. De truc is niet teveel jassen en op deze manier is de kapstok echt een mooie, sfeervolle aanvulling op mijn hal.
Volgende keer laat ik je de kast op maat zien en oh ja, ik heb ook een (gedeeltelijk) nieuwe keuken, jeey! 🙂

 

Deze blog is een samenwerking met Flexa als hoofdsponsor.
Een review schrijven over interieurproducten en merken, die passen in de stijl van Pimpelwit Styling, vind ik heel leuk om te doen. Met een persoonlijke styling en professionele fotografie in een huiselijke omgeving, komt het product goed tot zijn recht en zal tot de verbeelding spreken.
Ook samenwerken? Ik hoor het graag! Groeten Marieke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *