viva productie (1)

Deze week heb ik een hectische week. Naast een opdracht voor een particulier interieur advies, het dagelijks bijhouden van deze blog, wat ik met heel veel plezier doe! Werk ik deze week mee met styling vriendin Brechtje aan een opdracht voor de Viva met het thema ‘thuisspa’. Maandag was de aftrap. Meteen opweg naar de lokatie, een waanzinnig, mooie spa genaamd Zuiver in het Amsterdamse bos. We kregen de uitgebreide rondleiding. Wauw! Het is echt onovertroffen indrukwekkend. De officiele opening is donderdag 25 juni a.s en wij zijn uitgenodigd…iiii…dresscode citychic…uhhh…even gegoogled, ja sorry hoor ik kan ook niet van alle markten thuis zijn;) Meteen door gereden naar de Viva redactie waar we de nodige beauty producten mochten lenen. Dinsdagmorgen starte mijn favoriete gedeelte…de shopping. Het wordt een beauty/living productie dus we konden helemaal los.
Nummer 1 op het lijstje was natuurlijk Sissy-Boy Homeland in Magna Plaza in Amsterdam. Het is toch een feestje om hier rond te lopen! Prachtig glaswerk afgewisseld met de mooiste stoffen en porcelein. De beelden spreken voor zich…
Mooi gedekte tafels, bedlinnen, badder heerlijkheden in de mooiste flesjes en verpakking. Dit is echt zo’n format van living/accessoires/fashion en een koffie/ lunch gedeelte samen met de prachtige styling, waar ik me helemaal in kan vinden. Ik zou ook best graag mee willen denken met het creatief brein achter dit stijlvolle concept…! Ben je nog eens in de buurt…altijd een feestje om even binnen te wandelen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *