viva productie (2)

Onze shopping route vervolgd zich vanaf Sissy Boy Homeland naar de Haarlemmerstraat waar we de DOTshop (Design on textile) op ons lijstje hadden staan. Deze winkel is oorspronkelijk ontstaan doordat vormgevers hun talenten en liefde voor textiele vormen koppelden, aldus de DOTshop. Een brede collectie op woongebied met mogelijkheden tot maatwerk en professioneel advies. Ik vind het een fijne winkel met bijzondere producten. Te vinden op verschillende mooie lokaties in Amsterdam.

(beeld gemaakt in de DOTshop; mooi behang en bijzondere lampen collectie)

Van de DOTshop naar de Rozengracht waar we onder andere Nolita en Wonen 2000 hebben aangedaan. In deze laatste hebben we een leuke, blauwe stoel uit een nieuwe serie van Richard Hutten op de kop getikt.
(beeld gemaakt in de DOTshop; prachtige textielen en behang)

Woensdag was ingepland voor de shoot op lokatie Zuiver. Iedereen is daar nog in volle gang om de boel strak te trekken voor de opening van volgende week…ik heb mijn hoge hakken al tevoorschijn gehaald…Tussen de electriciens en andere techneuten door zijn we de set gaan stylen terwijl de fotograaf zich bezig hield met licht en positie van de camera.

Een kleine impressie van deze dag. In week 30 zal deze productie te zien zijn in de Viva.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *