raambekleding-Veneta-pimpelwit-interieuradvies

De make-over van de slaapkamer en wat raambekleding wel niet kan doen met je ruimte!

Raambekleding is de kers op de taart van een interieurontwerp. Ik vertel je waarom. Én een aantrekkelijke korting!

 

De vergeten kamer van het huis

De slaapkamer, ook wel de vergeten kamer van het huis. Maar stiekem breng je daar heel veel tijd door en niet alleen met je ogen dicht. Aan het einde van de dag is het toch heerlijk om je terug te kunnen trekken in een fijne kamer. Een slaapkamer die voor jou zowel functioneel als ontspannend werkt. De één wil graag uitgesproken kleuren en de ander houdt van wit. Voor ieder zijn kleuren een persoonlijk keuze. Ik vind wit heel mooi maar ik mis snel een persoonlijke touch waardoor er bij mij toch weer kleur insluipt. Helemaal niet erg, want voor mij werkt dit goed. En voor jou? Welke sfeer wil jij graag in jouw slaapkamer? In welke omgeving kom jij tot rust?

 

Raambekleding van Veneta

Mijn slaapkamer was toch ook wel een beetje achtergebleven bij de woonkamer waar alles ongeveer veranderd is. Ik besloot deze kamer ook een grondige make-over te geven. Één van de belangrijkste dingen die echt schreeuwden om aandacht was de raambekleding. 8,5 jaar geleden, toen we verhuisden vanuit Amsterdam, heb ik vitrage gordijnen gemaakt. Die hangen er dus al weer meer dan 8,5 jaar…! Dat kan anders en daar moest ik echt even de tijd voor nemen. Want de keuze is reuze in raambekleding land. Ik kwam, na veel googelen, bij de site van Veneta terecht. Een zeer gebruiksvriendelijke site met duidelijk de producten in zicht. Ik vond het ook wel prettig dat ik zelf kon meten en bestellen. Lekker vlot en to the point en daar houd ik wel van. Ik heb gekozen voor houten horizontale jaloezieën in het zwart.

 

Zelf opmeten en bevestigen, zelfs ik kan dat…

Met een duidelijke instructie op de site van Veneta kun je dus gewoon zelf opmeten. Ideaal! Je vult de maten in zoals ze zijn, kiest voor ladderband ja of nee, in mijn geval heb ik voor ladderband gekozen, en je verstuurd je verzoek. Binnen een week of drie had ik ze in huis. Ik heb er twee besteld. Één voor de master bedroom en een voor de kinderkamer. Deze kamers zijn naast elkaar gesitueerd en ook vanaf de straatkant is het nu een mooi geheel geworden. Denk jij nou…dat lukt mij nooit dat opmeten en zo? Geen probleem dan kun je ook gewoon iemand langs laten komen hoor 😉

 

Voor en na

WauW, ik ben zó blij met het resultaat! Het is de kers op de taart so to speak. De kamer is nu een geheel met een luxe, natuurlijk zoals je van mij gewend bent ook speels en kleurrijke, sfeer en alles fijn met elkaar in balans. Ik kom nu ‘s avonds de kamer in en dan denk ik ‘heerlijk’! Én lekker slapen doe ik nu! 😉

 

Radiator bekleding

Wat vind je van de radiator bekleding? Ik heb het bedacht en mijn vriend uitgevoerd. Mooi hè?! Want oi oi wat zijn die radiatoren toch vaak een doorn in het oog. Helemaal bij mij omdat ze zo duidelijk in het zicht hangen. Maar nu dus geen probleem meer.

 

Slaapkamerstyling 

Klinkt dat gek, slaapkamerstyling? Waarom zijn we wel met onze woonkamer druk in de weer met styling en sfeer maar niet met de slaapkamer. Daar wil je toch ook een fijne sfeer?! Dat wilde ik dus anders doen. Voor de gelegenheid heb ik mezelf getrakteerd op een nieuw dekbedovertrek, een paar nieuwe kussens en de kamerlinde geeft net even dat extra.
Mooi licht hè dat door de jaloezieën naar binnen schijnt. Wat ik nu zo ideaal vind aan horizontale jaloezieën is dat het heel sfeervol is. Deze houten jaloezieën zijn 50 mm breed, daardoor best opvallend aanwezig. Dat was een bewuste keuze, omdat ik niet voor overgordijnen heb gekozen. In een slaapkamer moet je ook weer niet teveel willen.
Horizontale jaloezien geven ook een bepaalde vrijheid, namelijk;

• je kunt het licht mooi filteren
• het sluit goed af ‘s nachts
• geen inkijk van nieuwsgierige overburen
• een hoog decoratief gehalte

En ik heb super gaaf nieuws want ik mag 10% korting geven op een bestelling naar keuze. Let wel; deze code is 3 dagen geldig van 31 augustus tot en met 2 september. Wilde jij nou toch al met raambekleding aan de slag, dan is dit misschien het laatste zetje?

Wil jij die 10% korting op een van de mooie producen van Veneta?! Plaats hieronder een berichtje en ik stuur je de kortingscode toe

 

 

 

 

 

 

Deze blog is een samenwerking met Veneta.
Ook samenwerken? Leuk! Neem HIER contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *