interieurstyling-interieuradvies-utrecht-houten

Win een plaid van lamswol van ‘Ook in het paars’

Een plaid van lamswol op je bed of op de bank, hoe fijn is dat?!

Koude avonden

Ineens kruipt de koude het huis weer in ‘s avonds. Buiten is het nog lekker aangenaam maar de avonden worden al frisser. Heb jij dat ook? Met een trui aan ‘s avonds op de bank? Het is nog een beetje gek om de kachel al aan te doen maar ik had laatst wel bijna de neiging toe. Ik dacht het wordt tijd voor een mooie plaid op de bank die ik ook eventueel fijn boven op bed kan gebruiken.

Een plaid kan verschillende functies hebben in huis

Een plaid heeft eigenlijk meerdere functies. Enerzijds brengt het iets comfortabels met zich mee, het is lekker warm en cosy. Anderzijds kan het ook een leuk kleuraccent geven in je interieur.

Teveel keuze voor mij…

Ik kwam op de site van ‘Ook in het paars’ en man oh man wat een keuze en aanbod aan werkelijk prachtige plaids in verschillende soorten wol en katoen. Moeilijk kiezen voor mij. Ik heb heel wat opties de revue laten passeren en uiteindelijk voor de warm gele, Klippan plaid van lamswol gekozen.

Een lamswollen plaid met subtiele details

Leuk detail aan dit kleed is dat de ene kant een meer effen kleur heeft en de andere kant gemêleerd met wit en natuurlijk de fris witte draadjes. Dat gaf bij mij de doorslag. Super leuk!

Een echte eyecatcher

Je kan de plaid op bed en op de bank mooi stylen. Het is een echte eyecatcher geworden in mijn huis. ‘s Avonds kan ik lekker onder de deken kruipen zonder de kachel aan te moeten zetten. Mijn kinderen hebben hem ook ontdekt. Die zitten in het weekend, vroeg…, op de bank met een filmpje lekker diep samen onder de deken gekropen.

Mooi is de kleurencombinatie roze en warm geel hè?! Ik ben er helemaal blij mee.

Win een plaid van lamswol

Jeey ik mag een winactie doen! Want jij kan nu een Klippan plaid in deze serie naar keuze winnen. Hoe fijn is dat?! Zit jij straks ook heerlijk met je dekentje op de bank 😉

Graag zien we van jou een reactie hieronder waar je de plaid gaat gebruiken en welke van de vier kleuren je zou kiezen uit bovenstaand voorbeeld.

Like pimpelwit instagram en deel de actie. Laat je hier ook even weten welke van de vier kleuren je voorkeur heeft? En like Ook in het Paars instagram, die ook super mooie inspiratie beelden op de feed heeft staan. Helemaal top!

De winnaar wordt donderdag 20 september bekend gemaakt!

 

 

Deze blog en winactie is een samenwerking met ‘Ook in het paars’
Ook samenwerken? Leuk! Neem even contact op hier 

 

 

 

BewarenBewaren

57 antwoorden
 1. @yedrup zegt:

  Supermooi deze plaid!? Mijn favoriet is de groene! Ik zou hem bij de bank leggen, om lekker erbij te pakken op koudere Netflix avondjes. Het is momenteel alweer vechten om het plaid dat er nu ligt met vriendlief en de beesten. De kat wint altijd.?

  Beantwoorden
 2. Marjanne zegt:

  De okergele is een beauty!
  Hij past perfect in onze slaapkamer, maar ook in onze woonkamer waar het toch het lekkerst is om met een kop thee, stuk chocolade en een goed boek op de bank te kruipen onder deze heerlijke plaid. So yes please!

  Beantwoorden
 3. Irene Pitters zegt:

  WoW! Ik zou heel graag het licht blauwe plaid willen winnen omdat het mooi in ons interieur past. Ons oude plaid is in beslag genomen door de poes en ziet er echt niet meer uit. Nou poes; je mag m houden! Ik wil deze mooie wel!

  Beantwoorden
 4. Charlotte Wolsink zegt:

  Ik vind de gele het mooist! Hij zou echt prachtig staan over m’n grijze bank in de woonkamer. Lekker om onder te liggen of om in te kruipen met een goed boek.
  #fingerscrossed

  Beantwoorden
 5. Denise zegt:

  Ooohhhh wat mooi. Ik zou voor de prachtige groene gaan. Na een kleur interieur crisis is deze van de kleurencirkel blijven hangen. En wat geeft het rust. ?. (Maar vind alle kleuren van de plaids prachtig) maar ik zou hem ook in de woonkamer gebruiken.. hij is veels te mooi om weg te stoppenop een andere verdieping… maar delen doe ik niet?.
  Lekker met een heerlijke kop thee op de bank… en series volgen. Lieve groetjes

  Beantwoorden
 6. Katleen zegt:

  Waaauw die plaids zijn prachtig! Zo’n geel exemplaar zou heel mooi zijn in de woonkamer op de bank. ‘S avonds met een tasje thee er onder kruipen om hem vervolgens bij bedtijd mee naar boven te nemen. Zo hoef ik nooit meer kou te hebben bij het slapengaan. En ‘s ochtends mag ie weer helemaal terug mee naar beneden. Zalig gewoon!

  Beantwoorden
 7. Lida zegt:

  Wat een leuke actie. Ik zou graag de lichteblauwe willen. Lekker samen met de kids op de bank knuffelen en een filmpje kijken op zondag ochtend.
  De kleur past mooi bij ons interieur.

  Beantwoorden
 8. Annemarie zegt:

  Oh, wat een leuke actie! Ik sta altijd met een dekentje in mijn handen tijdens het shoppen, vaak word ik dan teruggefloten met de opmerking ‘we hebben er genoeg in huis’.
  Maar zo’n mooie gele hebben we echt nog niet, wat een heerlijke kleur.
  Bij ons thuis wikkelen mijn dochters zich vaak in een dekentje, eentje deed dat zelfs gedurende de warme zomerweken die we achter de rug hebben!

  Beantwoorden
 9. Michele zegt:

  Ah dit is leuk. Ik doe heel graag mee. Ik ga duimen voor de licht blauwe. Dan mag hij opvallen op mijn bank. Echt een eye catcher. En zodra het nodig is kruip ik er lekker onder.

  Beantwoorden
 10. Wendy Molendijk zegt:

  Ik vind het het allerlekkerst om in de winter voor de tv te zitten met een heerlijke deken, een kop thee en een stukje chocolade. Ik zou kiezen voor de zwarte, omdat ik door de verbouwing nog niet weet welke kleur mij nieuwe woonkamer krijgt. Zwart staat overal goed bij! 🙂

  Beantwoorden
 11. Susanne zegt:

  Ohhh wat gaaf! Wij zouden voor de mooie warme gele kleur gaan…
  We zijn nu druk met de woonkamer maar ons volgende project wordt onze slaapkamer (we liggen nu op matrassen op de grond) en zou daar heel graag wat vrolijke kleuren toevoegen… een warme lichtgrijs voor het bed, een warme roodoranje tint op de muur en daar zou deze kleur wel heel mooi bij zijn!

  Groetjes @susanne.loves

  Beantwoorden
 12. Kobus_mikka (Wijke Michels) zegt:

  Mooi zijn ze! Mijn ladak deken is aan vervanging toe, dus deze actie komt als geroepen. Ik waag graag een gokje en kies groen. Mooie warme kleur voor najaar en winter.

  Beantwoorden
 13. Nikki Moonen zegt:

  Super leuke winactie! Die dekens zien er zooo lekker warm uit haha ? Ik ben een ontzettende kou-kleun in de winter, en lig het liefst heel het weekend in me bedje met chocolade melk en een knus dekentje! ❄️☕️?

  Beantwoorden
 14. Marieke de Jong zegt:

  Heerlijk zo’n mooie plaid! Ik vind de groene en de gele allebei prachtig maar zou toch voor de groene van. Beetje de kleur van de Schotse hooglanden! Wel toepasselijk als ik naar Outlander kijk op Netflix, om daar dan onder te kruipen!

  Beantwoorden
 15. Marieke de Jong zegt:

  Ik zie mijn stukje niet staan wat ik net had getypt ?. Dan nog maar een keer.
  Wat een prachtige plaids! Kiezen tussen ? en ? want die vind ik het mooist! Dan toch de kleur groen, de kleur van de Schotse hooglanden. Lekker om er onder te kruipen als ik naar mijn favoriete serie Outlander op Netflix kijk.

  Beantwoorden
 16. Sophia zegt:

  Ohhh, zo leuk! Ziet er ook heerlijk zacht uit. Ik doe mee voor de okergele, omdat deze mooi past bij onze grijze leren bank en onze donkergroene muur in de woonkamer. Prachtig! Nu hopen dat ik win!! ?? P.s. Dat roze met geel is ook echt leuk, had het zelf nooit bedacht (te gedurfd voor mij denk ik?), maar staat erg mooi!!

  Beantwoorden
 17. José zegt:

  Wat zijn de plaids mooi! Echte eyecatchers! Heerlijk onder een kleedje op de bank met de kaarsjes aan, reep chocola en mok thee. Of buiten bij een vuurkorfje…en de gele is m’n favorietje. Het zonnetje in huis☉

  Beantwoorden
 18. Amy van Harmelen zegt:

  Wauw zeg! Mijn favo is de groene! Past hier prachtig in huis!? ga hem komende winter zeker veel nodig hebben omdat onze tweede in december geboren wordt! Eerst lekker tijdens mijn verlof op de bank wegkruipen, daarna samen met onze kleine spruit!? kijk er zoooo naar uit!

  Beantwoorden
 19. Marit zegt:

  Oeeeeee de lichtblauwe! Mooi contrast op mn donkere bank en matchend bij de amandelbloesem Ixxi erboven! Kindertjes met natte haartjes in pyjama eronder om het Jeugdjournaal te kijken en als zij naar bed zijn ik met kop thee en een grote zak M & M’s!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *