winactie-elho-bloempot-met-standaard

Styling binnen en nu ook buiten met Elho én een toffe winactie!

Elke dag ben ik weer blij en blijf verrast…wát een zomer hebben we toch, heerlijk. En de vakantie moet nog beginnen…!
De buitenruimte speelt deze zomer ook meteen een veel sterkere rol en die kon bij mij wel wat aandacht gebruiken.

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

 

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

 

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

Zoals styling je interieur meer persoonlijkheid geeft zo is dat ook met de buitenruimte. Of je nu een balkon hebt of een riante tuin, zonder een beetje liefde en aandacht ziet dat er al snel sneu’ig uit. Dus ik aan de slag. Met een paar ingrediënten had ik al snel een groots effect.

Wat heb ik allemaal aangepakt…
Om te beginnen ben ik eens flink gaan snoeien en heb ik de ‘heg’ opgeschoren tot bomen. De schutting is geverfd. Wauw wat een enorm effect was dat al. Het is nu een stuk lichter achterin de tuin.

Geen kleur maar accenten van grijzen en zwart

Bij Karwei heb ik een leuk buitenkleed en tuinstoelen gekocht. Misschien denk je nu…waar is alle kleur?? Ik had zin in stoer en zwart in de tuin. En ik vind het mooi joh! Ik heb me laten inspireren door mooie tuinen die voorbij kwamen op social media en de tuinen met het meeste zwart spraken me erg aan.

 

 

Buiten is het nieuwe binnen

Wanneer je niet een plan hebt voor je tuin en het maar een beetje laat gaan blijft de tuin echt achter bij de rest van het huis. Dat is best zonde. De tuin is al snel een vocalpoint van je huiskamer, iets waar je veel naar kijkt en opvallend aanwezig is.

 

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

 

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

 

De bloempotten van Elho

Tijdens het Meet the Blogger diner, november een jaar geleden, zat ik aan tafel met dames van Elho. Super leuk gesprek en van het een kwam het ander. Ten eerste had Elho praktisch de hele styling van het event op zich genomen met potten en planten die we aan het eind als een soort ‘goodybag’ mee naar huis mochten nemen. Zie hier.
Ik was helemaal om, wat een mooie collectie plantenpotten en helemaal de pot op de standaard. De roze variant heb je natuurlijk al veelvuldig voorbij zien komen. Wat een aanwinst is dat. Een sfeervol object. De standaard maakt het helemaal eigen en zet daarmee de puntjes op de i.

De roze bloempot is een echte eye-catcher in mijn interieur

Eigenlijk zijn het plantenpotten voor buiten… Maar ja, ik doe alles altijd net even wat anders zoals je wellicht van mij gewend bent ;)) De roze pot staat alweer een tijd in mijn woonkamer te pronken. Zoals je hierboven hebt gezien komt in de make-over van mijn tuin de grijze pot meer tot zijn recht en paste beter in de styling. Ik vond het leuk om een andere kleur standaard te kiezen en ben voor groen gegaan. Iets speels blijft wel mijn ‘ding’.
Hoe vind je het geworden? Ik ben er zelf zó blij mee!

 

Styling binnen en nu ook buiten met Elho

 

Winactie

Jeey ik mag gewoon iemand blij maken met een bloempot + schotel + standaard naar keuze!!!

Wil jij zo’n super gave bloempot + schotel + standaard in een kleur en maat naar keuze? 

Doe het volgende:

• Laat een bericht hieronder achter waar jij de pot gaat plaatsen en welke kleur jouw voorkeur heeft.
• Like op instagram Elho-world en natuurlijk leuk als je Pimpelwit ook ff liked…nu je toch bezig bent 😉
• Kopieer je bericht die je onder de blog schrijft ook naar de winactie beelden op pimpelwit instagram

Win een Elho bloempot + schotel + standaard in kleur en maat naar keuze.. HIER zie je de mogelijkheden. Nu helemaal een geweldige eye-catcher voor in je tuin en in de winter zet je hem gewoon binnen.

Donderdag 25 juli maken we de winnaar bekend!!

 

Wil jij nou geen interieurtips, inspiratie of winacties meer missen? Schrijf je in en jij krijgt als eerste de nieuwste blog in je mailbox. Zie homepage blog

 

Deze blog is in samenwerking met Elho.
Ook samenwerken? Leuk! Neem HIER even contact op.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

38 antwoorden
 1. Linda zegt:

  Ben fan van Elho! Ook vanwege prijs/kwaliteit! Wij zijn bezig met het verbouwen van onze tuin en het terras is klaar. In onze overwegend zwart witte tuin zou de kleur jade groen het heel goed doen ?. Je tuin is trouwens prachtig geworden!

  Beantwoorden
 2. Cindy zegt:

  Yes, de potten van Elho zijn zo fijn! Maar die standaard ?? gaaf… ik zou de pot op mijn nieuwe DIY plantentafel zetten, gemaakt van pallets. Heel tof om veel verschillende hoogtes te creëren!

  Beantwoorden
 3. Heleen zegt:

  Oelala; I’m in! Hebben net een hoekje in de tuin af waar we een oude werkbank hebben omgetoverd tot tuintafel… Of zou ‘ie gaaf staan op de zwart geschilderde pallet naast de palletbank? Of… op het balkon? Offf binnen? Whaaaa deze combi van pot en standaard gaat gewoon óveral heel gaaf staan! Kleuren van de pot twijfel ik tussen mint en perzik, maar de standaard zou een living black worden… Dat wordt duimen duimen duimen en nog is duimen! Love it! Liefs Heleen @studiovandd

  Beantwoorden
 4. Vera zegt:

  Super leuk, ik vind dat zwart in je tuin wel mooi! De kleur komt dan van de planten en bloemen? ik zou graag de pot winnen zoals jij met hebt, zwart/groen en misschien dan die jou geïnspireerd m ook binnen zetten. In ons nieuwe huis natuurlijk 🙂

  Beantwoorden
   • Vera zegt:

    Ik heb er wel over nagedacht, maar we moeten eerst nog een beetje sparen voor de verhuizing, verbouwing en aanvullen van ons spaargeld. Maar wie weet daarna, over een jaartje of zo!

    Beantwoorden
 5. @yedrup zegt:

  Leuk zeg! Heb binnen ook zo’n plantenstandaard en het hoogteverschil met de planten ernaast staat zo leuk. Ik zou de zwarte standaard met warmgrijze pot in de achtertuin zetten, die mag nog wel aangekleed worden.

  Beantwoorden
 6. Lotjes_kiekjes zegt:

  Oh wat een gave actie!! Zou zo mooi staan in onze nieuwe tuin straks! Ik zou gaan voor jade groene standaard met de antraciet kleurige pot! (40 cm) en nu duimen maar 😉

  Beantwoorden
 7. Janny Wirken zegt:

  Zeker een toffe win actie, I love Elho! Prachtige producten & geweldige inspiratie!! Komende weken gaan we het tuinhuis aanpakken om er een heerlijke buitenplek van te maken, daar zou dit geweldig staan! Twijfel, twijfel over de kleur (teveel keuze ;)), maar ik dolgraag de Nude pot & schotel willen winnen met een zwarte standaard ❤

  Beantwoorden
 8. Marjanne zegt:

  Yes! Wat een leuke combi groen met een grijze bloempot. Die zouden wij graag in ons huis plaatsen. Omdat wij geen vensterbanken hebben, is dit een briljante oplossing om meer groen in ons huis te krijgen.

  Beantwoorden
 9. Janny zegt:

  Zeker een toffe win actie, I love Elho! Prachtige producten & geweldige inspiratie!! Komende weken gaan we het tuinhuis aanpakken om er een heerlijke buitenplek van te maken, daar zou dit geweldig staan! Twijfel, twijfel over de kleur (teveel keuze ;)), maar ik dolgraag de Nude pot & schotel willen winnen met een zwarte standaard ❤

  Beantwoorden
 10. Leonie IJperlaan zegt:

  Gisteren zijn wij verhuist, voor het interieur al een aantal nieuwe pronkstukken kunnen aanschaffen. Binnen ben ik al voorzien van elho potten ( deze zijn bij ons favoriet!) De tuin echter staat er nog zielig bij ☹️ Amper beplanting… deze pot zou een goed begin zijn voor een mooie tuin. Leuk ontwerp en diverse kleur mogelijkheden, dat kunnen wij goed gebruiken! Zou leuk zijn deze te mogen winnen.

  Beantwoorden
 11. Cynthia Goris zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik zoek al een tijdje naar een niet al te standaard plantenstandaard 😉 Deze van Elho is helemaal mijn smaak en fantastisch dat hij zowel binnen als buiten kan staan. Dus ik waag een kansje voor een groene standaard met zachtgrijze pot in de grote maat. Voor naast mn kast in de woonkamer of onder de overkapping in de achtertuin.

  Beantwoorden
 12. Marion van Ratingen zegt:

  Op ons nieuwe overdekte terras met betonvloer komt ellke pot tot zijn recht. Ik kies voor een zwart standaard en een rose pot. Fijne blikvanger die direct in het oog springt.

  Beantwoorden
 13. Gwen zegt:

  Leuk! Binnen heb ik al veel van Elho, maar ik zou ‘m denk ik toch stiekem binnen zetten. Mijn Calathea met roze bladeren is aan een grotere pot toe. Dus een actie op het juiste moment!!??

  Beantwoorden
 14. Stefanie zegt:

  In september mag ik in mijn nieuw huisje, maar dat moet natuurlijk eerst nog opgeknapt worden. Dit merk kende ik nog niet, maar bij deze …. staat genoteerd. 🙂 Qua kleuren zou ik voor een zwart frame kiezen met een bloempot in perzik. Dat zijn ook een beetje de kleuren die ik als accent wil gebruiken. 🙂

  Beantwoorden
 15. Ilse zegt:

  Een paar jaar geleden kreeg ik een klein Pilea plantje. Ze waren destijds nog moeilijk te krijgen maar mijn Pileaatje was een moederlijk type en begon als een dolle baby’s te maken in de aarde naast haar voeten. Ik heb inmiddels de hele wereld van Pilea stekjes voorzien, maar de moederplant is er nog, steeds mooier en groter en ze verdient zo’n toffe Elho pot! Een witte met een emerald groene standaard.. zo gaaf!

  Beantwoorden
 16. Cebine zegt:

  Jaaaa wij verhuizen per 1 augustus naar een huis met een XL badkamer/zaal… wat gaan we doen met al die ruimte?? Badderen in de jungle! Juist; planten! Deze prachtige pot met standaard zou daar fantastisch staan… een frame in jade met een nude(staat mooi bij ons eigen nakie ;)) pot

  Beantwoorden
 17. Anuschka zegt:

  Wat een leuke actie en gave potten! Ik ben naarstig op zoek naar een mooie pot voor op mijn balkon en deze zou geweldig staan! De roze pot met groen frame vind ik geweldig! En nu maar hopen dat ik win! ?

  Beantwoorden
 18. Jenneke zegt:

  Ik ga voor de groene. Doordat
  Ik ernstig ziek ben kan ik niet op vakantie en creeer ik vakantie plekjes in en om huis om het allemaal een beetje dragelijk te maken. Kleur is mij op het lijf geschreven…,daar word ik blij van. Daarom nu: ???

  Beantwoorden
 19. Judith Spaai zegt:

  Wat een mooi actie. Elke keer verliefd op jouw pot die ik voorbij zie komen op insta. Die roze!! Die zou hier ook heel mooi staan, maar als ik zou winnen kies ik de jade groene standaard met grijze pot voor buiten. We gaan in de vakantie de tuin op de schop gooien en dit zou een mooi begin zijn van onze droomtuin!

  Beantwoorden
 20. Line zegt:

  Wat een leuke winactie!Ik doe graag mee, en mocht ik zo lucky zijn dat ik win dan zou ik de mooie jadegroene/grijze bloempot combi op ons balkonnetje plaatsen die net een make over heeft gehad maar nog net niet helemaal af is:). Fingers crossed…ps. Mega fan van je interieur(tips)!!

  Beantwoorden
 21. Maaike zegt:

  Nice! Ik heb net mijn keuken verbouwd en er ontbreekt nog wat mooi groen bij mijn bakstenen muur en gietvloer. Het zwarte frame en de roze pot zouden een mooi ‘huisje’ zijn voor een ananasplant of kleine palm

  Beantwoorden
 22. Marloes byloez zegt:

  Holaaa! Wat een toffe winactie! Wij hebben net een nieuw huisje en alles(maar dan ook echt àlles) moet aan gepakt worden! Op dagen dat de mannen flink aan de slag gaan, houd ik me liever op afstand en ga ik in ons “oerwoud” aan de slag! ?? Dus wanneer dat project af is, zal deze pot in de roze kleur perfect staan! En misschien zet ik hem stiekem even “tijdelijk” in de woonkamer! ?

  Beantwoorden
 23. Evie zegt:

  Wauw! Deze zou geweldig staan in onze nieuwe woonkamer. Sinds deze maand wonen wij samen en mijn plant staat er al maar de perfecte pot helaas nog niet gevonden!! Een grijze pot met groen onderstel zou geweldig matchen met onze groene bank die onderweg is! Ik zou hem super mooi neer kunnen zetten naast mijn eigen plekje waar ik lekker gitaar kan spelen. Wat zou dat toch tof zijn!!!

  Beantwoorden
 24. Angelique Nijgh zegt:

  Wat een toffe actie! Wij zijn bezig om onze tuin te transformeren tot hippe patio. Waar het zowel zomers als in de winter heerlijk vertoeven is! De roze Elho pot met zwarte standaard zal een mooie eyecatcher zijn!

  Beantwoorden
 25. Angelique Nijgh zegt:

  Wat een toffe actie! Wij zijn momenteel bezig om onze tuin te transformeren tot een hippe patio! Op dit moment worden de keramieke grijze tegels gelegd! De roze Elho pot met zwarte standaard zal zeker een eyecatcher zijn!

  Beantwoorden
 26. Miriam velting zegt:

  In mijn nieuwe eigen huisje zou deze standaard met pot mijn interieur helemaal afmaken, omdat ik zo een mooie grote plant kan toevoegen naast mijn pannenkoekenplantjes collectie.

  Beantwoorden
 27. Marleen zegt:

  Oehh op de valreep zie ik nog deze leuke actie!!
  Ik vind de nude en lovely blush potten zo mooi!! En zouden perfect bij mijn passen.
  Ik zal de pot meeneem naar waar ik het meeste ben, dus of binnen of buiten.
  Nu ga dromen over zo’n mooie set en duimen draaien!
  Liefs,
  Marleen IG homestyleen

  Beantwoorden
 28. Anne zegt:

  Ohhh mooi! Elho produkten zijn zo mooi en blijven zo lang goed! Ik zou de jade groen standaard willen, op ons terras van grijze tegels met een antraciet-kleur tafel zou dat een mooie frisse tegenhanger zijn!
  En mocht die daar toch niet goed tot zn recht komen, dan heb ik nog een fijne woonkamer met 1 groene wand, daar zou hij ook zeker passen 😉

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *