Pimpelwit Styling staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer.

De naam Pimpelwit Styling staat voor een interieur met een rustige basis en een twist.

Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Ik ben Marieke van Proosdij en sinds 2009 werkzaam als interieurstylist.
Mijn klantenkring bestaat uit;
Particuliere opdrachtgevers
Zakelijke markt zoals kantoor- en projectinrichting

Interieuradvies + ontwerp + styling

Vanuit mijn passie voor het interieurvak, ontwerp ik met veel aandacht en gevoel voor iedere opdrachtgever een interieurontwerp op maat. Onderschat de waarde van een goede woon- en werkomgeving niet! Deze spelen een belangrijke rol in ons geluksgevoel. Je brengt hier veel tijd door. Het is belangrijk om de juiste sfeer neer te kunnen zetten waarin jij, met je partner, je gezin of je werknemers, je prettig in voelt. Goed kunnen bewegen en optimaal gebruiksvriendelijk voor de gebruikersgroep is hierin een belangrijk onderdeel.

Fotostyling voor tijdschriften

Naast mijn werk voor particuliere opdrachtgevers en de zakelijke markt heb ik jarenlange werkervaring als interieurstylist bij gerenommeerde tijdschriften als

>Stijlvol Wonen
>At Home
>101 Woonideeën
>Buitenleven
>Libelle
>Decoreren Landelijke Stijl

Ook op het gebied van kinderkamers heb ik veel werkervaring opgedaan als vaste stylist van woonproducties voor het tijdschrift Ouders van Nu met maandelijkse woonreportages van kinderkamer interieurs en creatieve zelfmaak ideeën.

Interieuradvies en stylingtips

In 2009 ben ik een woonblog gestart Pimpelwit Styling Blog. Hier post ik geregeld blogs over interieur en styling en geef ik je een kijkje achter de schermen van een interieurstylist.

De laatste jaren is Pimpelwit Styling ook te volgen via Instagram en Facebook.
Pinterest gebruik ik als inspiratie moodboard. Hier vind je veel interieurs waarvan ik denk dat deze interessant en out of the box zijn. De beelden zullen je inspireren in je keuze om ook eens anders naar je interieur te kijken met kleurgebruik, keuze van materialen en de aankleding van je huis.
Zie nl.linkedin.com/in/mariekevanproosdij/ voor meer achtergrond informatie en opdrachtgevers.