interieurstylist-interieurstyling-interieuradvies-binnenhuisinterieur-utrecht-interieurinspiratie-kleurinspiratie

Pimpelwit Interieur staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer met een rustige basis en een twist.

Hoe het allemaal begon

Ik was 7 bijna 8. We verhuisden met het gezin naar een ander dorp. Een groot huis met veel kamers. Daar zat ik, midden in mijn nieuwe, véél grotere kamer. Het was leeg, kaal, ongezellig. Ik was helemaal niet blij en voelde me verloren en alleen.
Rond deze tijd is mijn gevoel voor omgeving zich sterk gaan ontwikkelen. Ik wilde sfeer en gezelligheid en zocht naar manieren om dit te verwezenlijken. Ook op vakantie ging er steevast een extra koffer mee met decoratie. Verzamelingen paardenbeeldjes en vele paardenposters ( paardenmeisje ;)) om de hotelkamer gezellig en persoonlijk te maken.

Sinds die dag is voor mij duidelijk hoe belangrijk een fijne woonomgeving is. Dat gun ik iedereen!

Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Ik ben Marieke van Proosdij en sinds 2009 werkzaam als interieurontwerper/stylist.
Mijn klantenkring bestaat uit particuliere opdrachtgevers en de zakelijke markt zoals kantoor- en projectinrichting