interieurstylist-interieurstyling-interieuradvies-binnenhuisinterieur-utrecht-interieurinspiratie-kleurinspiratie

Hoe het allemaal begon

Ik was 7 bijna 8. We verhuisden met het gezin naar een ander dorp. Een groot huis met veel kamers. Daar zat ik, midden in mijn nieuwe, véél grotere kamer. Het was leeg, kaal, ongezellig. Ik was helemaal niet blij en voelde me verloren en alleen.
Rond deze tijd is mijn gevoel voor omgeving zich sterk gaan ontwikkelen. Ik wilde sfeer en gezelligheid en zocht naar manieren om dit te verwezenlijken. Ook op vakantie ging er steevast een extra koffer mee met decoratie. Verzamelingen paardenbeeldjes en vele paardenposters ( paardenmeisje ;)) om de hotelkamer gezellig en persoonlijk te maken.

Sinds die dag is voor mij duidelijk hoe belangrijk een fijne woonomgeving is. Dat gun ik iedereen!

Pimpelwit Interieur staat voor creativiteit, persoonlijkheid en sfeer met een rustige basis en een twist

Het is spannend om je interieur iets extra’s mee te geven, een verrassend element toe te voegen, te spelen met ruimte, kleur en indeling. Wat betekent een prettig interieur voor jou? Waar voel jij je fijn bij? Dat zal voor iedereen anders zijn. Belangrijk om daar de juiste aandacht aan te geven.

Ik ben Marieke van Proosdij en sinds 2009 werkzaam als interieurontwerper/stylist.
Mijn klantenkring bestaat uit particuliere opdrachtgevers en de zakelijke markt zoals kantoor- en projectinrichting

Interieuradvies + ontwerp + styling

Vanuit mijn passie voor het interieurvak, ontwerp ik met veel aandacht en gevoel voor iedere opdrachtgever een interieurontwerp op maat. Onderschat de waarde van een goede woon- en werkomgeving niet! Deze spelen een belangrijke rol in ons geluksgevoel. Je brengt hier veel tijd door. Het is belangrijk om de juiste sfeer neer te kunnen zetten waarin jij, met je partner, je gezin of je werknemers, je prettig in voelt. Goed kunnen bewegen en optimaal gebruiksvriendelijk voor de gebruikersgroep is hierin een belangrijk onderdeel.

Fotostyling voor tijdschriften

Naast mijn werk voor particuliere opdrachtgevers en de zakelijke markt heb ik jarenlange werkervaring als interieurstylist bij gerenommeerde tijdschriften als

> Stijlvol Wonen
> At Home
> 101 Woonideeën
> Buitenleven
> Libelle
> Decoreren Landelijke Stijl
> Ouders van Nu

 

Interieuradvies en stylingtips

In 2009 ben ik een woonblog gestart Pimpelwit Interieur Blog. Hier post ik geregeld blogs over interieur en styling en geef ik interieurtips en ideeën voor jouw interieur.

Pimpelwit Interieur ook te volgen via Instagram en Facebook.
Pinterest gebruik ik als inspiratie moodboard. De beelden zullen je inspireren in je keuze om ook eens anders naar je interieur te kijken met kleurgebruik, keuze van materialen en de aankleding van je huis.
Zie nl.linkedin.com/in/mariekevanproosdij/ voor meer achtergrond informatie