Binnenkijken op de camping

Einde zomer, ik heb een heerlijke tijd gehad en jullie? Ik had geluk met mijn 3 weken vakantie in Nederland met zonovergoten weken. We waanden ons weer in Zuid-Frankrijk. Wat ben ik toch blij met mijn buitenplekje. Het is inmiddels een hele nederzetting geworden met stacaravan, een tourcaravan annex gastenverblijf, een ‘overdekt’ terrasschuurtje en sinds deze zomer hebben we stromend water! Kan je bijna niet meer van camperen spreken 😉 Moet wel eerlijk bekennen dat ik echt zin had om weer aan de slag te gaan en sinds 2 weken draaien we dan ook weer op volle toeren. Productie voor Ariadne at Home is afgerond, een interieuradvies voor een waanzinnig huis in Utrecht in de maak en ik ben gevraagd voor iets héél leuks! Hoop snel iets meer te kunnen vertellen…


FOTOGRAFIE : JANTIEN DE BOOD

1 antwoord
  1. Indruk zegt:

    Heerlijk zo'n plek waar je af en toe naar toe kunt gaan! Leuk en benieuwd naar je nieuwe opdracht. Hoe gaat het met je cursus die je ben gaan volgen? jammer dat je de laatste keer niet bij de bloggerslunch was. Pascale X

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *