Grand opening van De Trip 5B

Vrijdag 17 mei was het dan zover…na veel gezwoeg, getimmer, geschuif en gedecoreer ging het echt gebeuren…de grote opening van conceptstore Urlaub in samengaan met onze studio/atelier die we delen met 10 creatieven, waaronder ondergetekende 😉 Er waren massa’s uitnodigingen de deur uit en er kwamen velen en velen leuke, creatieve, gezellige collega’s, bloggers, vrienden en familie om deze dag met ons te vieren. Er waren hapjes en drankjes in overvloed, DJ Nasty draaide gezellig zijn plaatjes en wij waren helemaal blij!

Nu een week later is ons eerste gezamenlijke project al van start gegaan voor Festival van de Verbinding 21-22-23 juni 2013.

Leuk te zien dat naast de vele mooie dingen in Urlaub mijn werkplek veelvuldig gefotografeerd en in verschillende blogs werden getoond. Zoals hier bij Ing-things… en hier bij Zilverblauw… en hier bij Happy in red… en hier bij Prentje maakt…De d.i.y takken doen het goed! 😉

Dank aan allen voor een superfeest!

De Trip 5b heeft ook een start pagina waar al de namen en sites van ons te vinden zijn, zie
http://detrip.ruimtereizen.nu/

1 antwoord
  1. Iris Vank zegt:

    Ooo, ik besefte me helemaal niet dat jij daar je werkplek hebt. Ik zie mezelf op je foto en heb niet even met je gekletst. 🙁 Volgende keer beter. En mijn complimenten, je bureau was erg inspirerend!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *