Trendlunch Bloemenbureau Holland

Pimpelwit - trendpresentatie - bbh.1

pimpelwit - trendpresentatie - bbh.3

Wat een b(l)oeiende presentatie heeft Bloemenbureau Holland georganiseerd vorige week. Ik word regelmatig uitgenodigd voor verschillende events maar die laat ik door de drukte een beetje aan me voorbij gaan, maar deze uitnodiging sprak me enorm aan. Ik ben dol op bloemen en planten. Ik heb verschillende interieur producties gemaakt met groenideeën voor in huis, was daarom heel benieuwd naar de nieuwste trends op dit gebied.

De lokatie was natuurlijk geweldig bij Studio 13, om de hoek van de Utrechtestraat in Amsterdam. En wat een mooie presentatie en welkom ontvangst stond ons te wachten. Mooie presentaties van bloemen en planten in het interieur. En onder het genot van een 4-gangen lunch werden de trends aan ons gepresenteerd.

Het was een ware verwennerij voor alle zintuigen en bij het vertrek kregen we ook nog een goed gevulde ‘goodiebag’ mee met een variatie van verschillende planten.

…heb je mijn verstopte selfie ontdekt? ;))

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *