hij is er!

Hij is er! Ik heb even de tijd genomen om deze enorme happening een plekje te geven. Wat bijzonder en heerlijk zo’n klein mannetje in mijn leven. Voor even was mijn leven als styliste heel ver weg. Maar ik ben er weer en heb er zin in! De eerste opdrachten voor na mijn ‘zwangerschapsverlof’ (als freelance bestaat dat helemaal niet…) zijn gepland en tussen de voedingen/poep luiers/knuffels en wandelingetjes door ben ik alweer druk doende met de voorbereidingen hiervan.

Een gezin, heerlijk maar wel even wennen hoor. Strakke planning is mijn nieuwe motto anders komt er niks meer van creatieve aspiraties terecht.
Iedereen bedankt voor de post die ik heb ontvangen, e.e.a. zal binnenkort geplaatst worden.
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *