Kleurentrends-interieuradvies-interieurstyling-interieurstylist-utrecht

Kleurentrends in het interieur

Eclectisch, warm en cosy zijn de kleurentrends in het interieur voor 2018

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-

 

KLEURENTRENDS IN HET INTERIEUR

Flexa lanceerde rondom Vt Wonen & Designbeurs 2017 de kleur van het jaar Heart Wood. Een vergrijsde, volwassen roze. Menig reactie daarop was…oef…roze?! Maar langzaam valt de kleur steeds beter. En wat dacht je van de hele familie rondom deze kleur? We zien een mix van warme tinten die het weer helemaal goed doen.
Denk aan :

• nude
• obergine
• terra

Terra in ons interieur??

Warme tinten die mooi gecombineerd worden met scandinavische invloeden van lichte houtsoorten. Het doet een beetje vintage aan. Het mooie van trendontwikkelingen is dat alles een keer terug komt, maar wel in een nieuw jasje. Want zeg nou zelf…terra?? Dat hadden we een paar jaar geleden toch niet voor mogelijk gehouden dat we weer serieus overwegen om deze kleur te integreren in ons interieur?! In de volgende beelden geef ik je interieurinspiratie om je te laten zien dat we wel degelijk die kant opgaan…en….we vinden het nog mooi ook! 😉

Wat vind jij van de kleurentrends in huis voor dit jaar? Nog even aankijken of ga jij meteen aan de slag met de kwast? Super leuk van jouw te horen van welke kleur jij blij wordt in je interieur! Laat je onderaan deze blog jouw reactie achter? Dank!

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-

 

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-
Mooie combinatie van kleuren in de accessoires en kleur op de muur. Een mix van stijlen : retro, modern en klassiek.

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-
Modern en strak. Je ziet steeds meer wandlampen als decoratief element. Stoer in combinatie met dit daybed.

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-
Nude, terra, grijs, licht hout, zwarte details en de kleur oker.

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-
Ik ben helemaal weg van deze kast van Ferm living

kleurentrends-in-het-interieur-kleuradvies-

 

Deze beelden heb ik gemaakt met mijn iPhone 7 plus in de beurshal in Keulen ImmCologne 2018 en in Parijs Maison&Objet 2018. Geen optimale kwaliteit maar het geeft een goed beeld van wat ik daar allemaal heb gespot op interieurgebied.

Wil jij nou ook eindelijk al jouw woonwensen gaan realiseren maar denk je…Wàt precies? en hóe dan en wáár dan?!

Weet je wel al die verkeerde aankopen die het net niet zijn… 

Met de juiste tools en goed inzicht bespaart het enorm veel tijd, kosten en stress. Weet je wel al die verkeerde aankopen die het net niet zijn… Gun jezelf dat fijne interieur waar het heerlijk thuiskomen is na een lange dag werken. Hier vind je je rust, dit is jouw plek. Hier maak je herinneringen met je gezin. Hoe fijn en ontspannen zou het voor je zijn, wanneer je om je heen kijkt en alles valt samen op zijn plek? Er is rust en balans, een fijne sfeer en ook nog praktische opbergruimte.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek klik hier!

 

 

5 antwoorden
  1. Leon zegt:

    Ik moest eerst ook even wennen aan de kleur van het jaar.. maar nadat ik een paar blogs had gezien met wat interieur tips met de kleur ben ik er best van overtuigd dat het mooi kan passen in je huis. Vooral als je het combineert met ‘familie kleuren’ zoals je hebt genoemd. Ik vind oranje een moeilijk kleur.. maar ik vind zacht roze nog best een kleur voor op de muur.. misschien niet in de woonkamer! Maar voor in de badkamer misschien leuk?!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *