radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

Radiatorbekleding, dé oplossing voor jouw radiator…en de mijne;)

Radiatorbekleding…een must voor radiatoren!

radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

 

Een huis vol ergernissen

Ik zat me al jaren te ergeren aan die lelijke, beeld ontsierende radiatoren. Ik heb een onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om dit probleem op te lossen. Je hebt radiatorbekleding in alle soorten en maten. Om een paar te noemen;

• Gevlochten panelen
• Glas panelen
• MDF panelen
• Uitgestanst aluminium
• Uitgestanst MDF

Dit kun je als ombouw installeren of met een raamkozijn eraan vast. Je hebt ook nog metalen radiatorbekleding in 3 maten. De keuze is ruim…maar er zat niks bij wat in mijn interieur passend is.

Niks passend te vinden? Dan ga ik het zelf ontwerpen

Ik kwam op het idee om zelf radiatorbekleding te ontwerpen. En wauw wat is het mooi geworden, vind je niet? Heb jij ook zo’n ergernis in huis? Doe er wat aan, echt! Wat een rust geeft dat en genieten, want nu is het uitzicht een stuk prettiger geworden achter de bank, de eettafel en in de slaapkamer.

radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

 

Moderne wandbekleding met hout

Ik ben al tijden fan van wanden met houtbekleding. De eerste keer dat ik dat zag was op een woonbeurs. Ik was er meteen helemaal weg van. De houten latten werden als wandbekleding gebruikt maar ook als een roomdevider. Dan hebben de latten meer ruimte en zijn losser van elkaar waardoor je er doorheen kunt kijken en het een luchtige uitstraling heeft.
Zo kwam ik op het idee om deze techniek en het materiaal toe te passen voor de radiatoren in mijn huis.

 

radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

 

Geborgen gevoel

Wat een mooi resultaat! Het geeft een fijn geborgen gevoel naast de bank in plaats van die koude radiatoren naast me. Het is nu heel sfeervol geworden. Het staat verzorgd en geeft een verfijnde uitstraling. Het huis komt langzaam in de richting dat het helemaal naar mijn zin is.

radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

radiatorbekleding-interieurstyling-interieuradvies

 

Alle radiatoren dezelfde ombouw

Ook in de slaapkamer is het een wereld van verschil. In mijn slaapkamer vind je geen lange gordijnen tot aan de vloer maar mooie houten jaloezieën van Veneta die in het raamkozijn vallen. De radiator is daardoor extra goed zichtbaar en aanwezig. De oplossing met de radiatorbekleding is prachtig en mag er zijn.

raambekleding-Veneta-pimpelwit-interieuradvies raambekleding-Veneta-pimpelwit-interieuradvies

 

Een huis vol met ergernis?

Loop jij ook tegen dingen aan in huis die behoorlijk wat ergernis geven? Doe er wat aan, écht dat geeft zoveel rust! Ik kan daarin met je meedenken en je van advies voorzien.

Wist je dat ik ook 2,5 uur interieurstyling advies geef? Speciaal voor de kleinere interieurvragen bedoeld, denk aan; ‘we zouden meer balans willen met bestaande meubels’ of
‘we willen graag meer kleur in ons interieur’ enz

Klik hier voor meer informatie en contact http://bit.ly/2AvZUf4

Gaan we bij jou aan de slag?

 

 

 

 

2 antwoorden
  1. Jenneke de Zuidt zegt:

    Erg leuk idee zo strak! Ik vind radiatoren een doorn in het oog (vooral die oude radiatoren). De radiatoren in de kamer kan ik gemakkelijk verven na het gebruiken van een primer. In de gang helaas niet .. Daar moet ik dus nog iets voor bedenken

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *