raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten

Over raambekleding en enorm slaaptekort

En toen werd de klok terug gezet…en werd mijn dakraam vernieuwd en lag ik ‘s morgens al wakker vanaf een uurtje of half zes omdat de oude raambekleding niet meer paste …Je begrijpt er moest nodig actie ondernomen worden en ben wat speurwerk gaan doen naar een oplossing voor mijn nieuwe dakraam.

raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten

Hoe fijn dat ik, net in die periode, werd benaderd door Veneta.com. De site voor raambekleding waar je super simpel een goed product kan bestellen. We hebben al eens eerder een samenwerking gehad met raambekleding voor de andere ramen in mijn slaapkamer en dat was zeer goed bevallen. De beelden spreken voor zich. Naast het zelf opmeten, wat goed omschreven staat hoe je dat moet doen, was het voor mij ook best makkelijk om de houten jaloezien te bevestigen.

raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten

 

Super sfeervol geworden toch?

Je begrijpt, ik wilde dus wel het nieuwe product van Veneta uitproberen, dakraam rolgordijnen. Ik heb eerst een paar gratis kleurstalen besteld. Bij het oude dakraam had ik een zwart rolgordijn. Dat was toevallig zo en heb ik toen niet zo over nagedacht. Maar nu ik een nieuw exemplaar mocht uitzoeken ben ik er even goed voor gaan zitten. Er zijn vele mogelijkheden, fijn maar ook lastig. Teveel keuze voor mij…ai…ai…;). Uiteindelijk ben ik voor een licht grijze kleur gegaan. Dat zwart was zo’n donker gat. Je kent dat wel net als de tv aan de muur zo’n zwart vlak is.

raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten

 

Nou ja…lang verhaal kort…ik was een blij ei toen mijn pakket werd geleverd. Eindelijk! Inmiddels had ik namelijk alweer een paar weken flink wat slaaptekort door die vroege ochtenden en werd het wel een beetje zat. Het rolgordijn is bedoeld voor de werkhoek die ik heb gecreëerd in mijn slaapkamer. Niet groot maar wel fijn, naast mijn studio in Utrecht, om af en toe even aan te schuiven met mijn laptop om nog wat werkzaamheden af te handelen bijvoorbeeld. En ik kan er fijn alle administratie kwijt. Ook altijd zo’n ding, want waar laat je die ordner mappen en andere documentatie?! Nou daar dus 😉

raambekleding--interieurstylist-Utrecht-Houten

 

Het is echt een fijne sfeer geworden. Het ideale is ook dat ik hem half dicht kan doen. Met bijvoorbeeld de middagzon die hier flink naar binnen kan schijnen is dat wel een must. Ik ben er blij mee!

raambekleding-interieurstylist-Utrecht-Houten

 

En natuurlijk ook weer super simpel om te bevestigen…namelijk met 4 schoenen zit hij vast. Ik hou ervan ;))

Dank Veneta.com voor weer een leuke samenwerking. Ik ben een gelukkig mens met weer goede nachten slaap!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *