Krukjes

Je kunt er niet genoeg van hebben..krukjes! Ze hebben verschillende functies en je kunt ze overal even bijpakken of weer wegzetten. Ze zijn sfeervol en doorbreken de rechte lijnen in het interieur. Ze brengen speelsheid, maar ook reuze handig als bijzettafel of als zitplek. Je kunt ze gebruiken om planten op te zetten, als kruktrapje of voetenbankje. Je hebt ze in moderne strakke vormen, design krukjes en metalen krukjes. Of leuke oude houten krukjes. Witte en gekleurde krukjes. Het leuke is dat je ze allemaal ook weer kunt mixen. Juist het verschil in uitstraling geeft een los effect.
Pimpelwit interieurontwerp styling idee krukjes ShowHome 2Een set van krukken, voor de planten, met verschillende uitstraling. Een houten, een metalen en een krukje met witte poten en houtkleurig blad. Ook de vormen van de kruk spelen hier een decoratieve rol.

Pimpelwit interieurontwerp styling idee krukjes ShowHome 3

De kruk als zitplek. Niet nodig dan schuif je hem zo onder het tafeltje weg.

Pimpelwit interieurontwerp styling idee krukjes ShowHome 4

Mix van oud en nieuw. Hier is gekozen voor een set van drie krukjes waarvan eentje een lekkere stevige kleur heeft. Handig als bijzettafel voor een kopje thee, een boek en een sfeervolle kaars. De drie krukjes hebben allemaal een andere vorm wat een speels gevoel geeft. Maar doordat het een set van drie is voelt het toch als een geheel.

Pimpelwit interieurontwerp styling idee krukjes ShowHome 1

Het trapkrukje. Ook handig in de keuken om je spullen op te verzamelen bij het dekken van de tafel.

Stylingtip : Wanneer je kiest voor een set van drie krukjes, kijk dan ook naar het materiaal, de kleur en uitstraling. Kies ze alledrie in een verschillende hoogte. Zo kun je, wanneer ze niet in gebruik zijn, ze wat meer in elkaar schuiven en wel in gebruik staan ze elkaar niet in de weg. Wanneer ze alledrie dezelfde hoogte hebben wordt het een groot oppervlak maar in verschillende hoogtes krijgt het een speels effect.

Fotografie : Renee Frinking
Styling en productie : Marieke van Proosdij
i.o Ariadne at Home

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *