Pasen met kids

Pasen met kids. Donderdag haalde ik mijn kinderen op bij school en ik kreeg een zak met paasknutsels mee naar huis. Vol trots werd dit uitgepakt en uitgestald. Tja wat doe je dan…All the way dan maar.

Pimpelwit Interieurontwerp paasversiering.1

Deze takken hebben ik al meerdere keren gebruikt in een blog en bij producties voor het magazine Ouders van Nu. Nu extra versierd met eitjes van de HEMA. Het was een behoorlijke klus die lange takken met verschillende kleuren omwikkelen. Dat doe je niet in een uurtje, maar het effect is erg leuk.

Pimpelwit Interieurontwerp paasversiering.2

Kinderknutsels van school.

Pimpelwit Interieurontwerp pasen.5

Dit is eentje uit de ‘oude doos’ voor magazine Ouders van Nu met mijn zoontje als ‘model’. Dat masker doet het na jaren nog goed en heb voor m’n dochter ook maar eentje gemaakt.. Fotografie Rene Gonkel

Pimpelwit Interieurontwerp paasversiering.3

En nog meer kinderknutsels van school. Let op dat detail van een oogje en snaveltje. ‘Ik heb een boze kip gemaakt’ zei mijn zoontje (6 jaar) Hij vond rondjes knippen nog een beetje moeilijk..

Pimpelwit Interieurontwerp paasversiering.4

Met deze dagen is het erg leuk om het samen met de kinderen ‘paas’ gezellig te maken. Iemand vertelde me laatst dat de paastakken al in huis waren, om eerlijk te zijn heb ik die nog nooit gehad. We doen wel altijd aan paasbrunchen met een gezellig gedekte tafel, croissants in de oven en een paasstol. Maar om mijn huis nu helemaal in pasen om te toveren…voor mijn gevoel is de kerst net voorbij.  Niet aan mij besteed dus. Maar sinds mijn kinderen zich een slag in het rond knutselen op school is dat toch wat veranderd… Van boven tot onder muren vol met paastekeningen, knutsels all over the place, 2 dozijn eieren zijn gekookt en geverfd, eitjes verstopt in de tuin, naar de lammetjes boerderij voor het ultieme voorjaarsgevoel. Het was even ‘loslaten’…maar dit jaar ga ik all the way gegaan, en ik vind het héérlijk!

Fotografie : Pimpelwit

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *