Tuininspiratie om bij weg te dromen

Wat een geweldig voorseizoen en zomer hebben we! Genieten jullie er ook zo van? Nu we al maanden bijna dagelijks buiten kunnen zijn vraagt dat meteen ook om de tuin leuk te stylen. Ik heb gezocht naar tuininspiratie om bij weg te dromen.

Tuininspiratie

Heerlijk zo’n grote buiten eettafel om lange zomeravonden aan te tafelen. Ben jij die houten eettafel binnen zat en toe aan een strakker exemplaar? Dat komt goed uit! De binnentafel staat namelijk heel leuk buiten in de tuin. Een houten bank, rieten stoelen en mooi afgestyled met deze lampen boven de tafel en je hebt helemaal de Ibiza look in jouw tuin.

Tuininspiratie om bij weg te dromen-pimpelwit-showhome-buitentafel-tuindecoratie-tuinstyling

 

Fijne relaxplek creëeren

Heerlijk om met een boek of tijdschrift je even terug te kunnen trekken in de tuin. Ideaal zijn deze hangstoelen. Decoratief en comfortabel. Een paar plantenpotten om het geheel aan te kleden en je hebt een heerlijke fijne relaxplek gecreëerd.

Tuininspiratie om bij weg te dromen-pimpelwit-showhome-hangstoel-tuindecoratie-tuinstyling

Extra sfeervol met de buitenhaard en verlichting

Met weinig middelen heb je in de tuin al snel een leuk effect. Bijvoorbeeld met een buitenhaard. Deze is bijna niet meer weg te denken in de tuin. Het is echt een onderdeel van het tuininterieur geworden. Zo gezellig en sfeervol voor de avonden met een glas wijn en een blok hout op het vuur. Rieten stoelen en slingers met lampjes voor in de tuin zie je nu ook veel. Ik begrijp dat goed, je hebt meteen een fijn sfeertje.

Wat is jouw favoriete afbeelding voor tuininspiratie om bij weg te dromen?

2 antwoorden
  1. Klaartje zegt:

    Die tafel is wel erg gaaf en handig. Wij hebben altijd moeite met plek als we gaan barbeknoeien.
    Ik ben zelf niet echt een fanaat van hangstoelen, wij hebben een grote hangmat hier liggen wij geregeld in om lekker een boek te lezen in de zon!!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *